Η Μάγισσα – Επεισόδιο 11-12-13

Η Μάγισσα - Επεισόδιο 11-12-13

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 11-12-13 . Δείτε τα επεισόδια της σειράς, έτσι όπως θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα.

 

Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

Η Θεοφανώ αρχίζει να υποθέτει ότι η εξαφάνιση της μητέρας της μπορεί να σχετίζεται με τους Γερακάρηδες και αποφασίζει να ψάξει από μόνη της για απαντήσεις. Ο Φρίξος, φοβούμενος ότι αυτή η απόφαση μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω ταραχή, προσπαθεί να την πείσει να μην προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.
Η Μεταξία δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την προοπτική να βλέπει τον Τζανή να παντρεύεται και προσπαθεί να επηρεάσει τον Μάρκο, μιλώντας του για τον προσεχή γάμο του αδερφού του.
Ενώ όλα αυτά τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα, ο Τζανής λαμβάνει μια απόφαση που καταστρέφει τη Μεταξία, ενώ μια πρόταση του Μιχαήλ προς τον Σπήλιο τον φέρνει σε κατάσταση οργής.

Προβολή εδώ

 

Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Η προτροπή του Μιχαήλ προς τον Σπήλιο να παύσει το κυνήγι προκαλεί την έντονη αντίδραση της οικογένειας Γερακάρη. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, καθώς κανείς από τους δύο δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει ή να αναζητήσει μια ενδιάμεση λύση.

Και ο Μιχαήλ και ο Σπήλιος είναι αποφασισμένοι να επιδείξουν ακλόνητη στάση, αγνοώντας τις πιθανές συνέπειες που η σύγκρουσή τους μπορεί να έχει στις δύο οικογένειες

Ο Μάρκος αισθάνεται παρατημένος από τις προθέσεις του πατέρα του και δεν διστάζει να το δείξει. Από την άλλη, ο Μιχαήλ του επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του και αναχωρεί για την Αρεόπολη με σκοπό να συζητήσει με τους υπόλοιπους καπεταναίους.

Η Σιμόνη, μια τραυματισμένη γυναίκα, θα προκαλέσει αναταραχή τόσο στο ταξίδι των Λασκαρέων όσο και στη ζωή της Θεοφανώς. Ταυτόχρονα, ο Μιχαήλ θα αντιμετωπίσει μεγάλη απογοήτευση όταν φτάνει στην Αρεόπολη, καθώς η υποδοχή που του επιφυλάσσεται δεν είναι αυτή που περίμενε. Φαίνεται πως κάποιος έχει εργαστεί σκληρά για να του χαλάσει τα σχέδια.

Προβολή εδώ 

 

Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Η Δαμιανή, που ποτέ δεν κατάφερε να ξεχάσει την κακία της Αναστασίας, την εξορίζει, ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα την κρατήσει μακριά από τον Μιχαήλ. Την ίδια στιγμή, η Θεοφανώ και ο Μάρκος λαμβάνουν μια απόφαση που θα τους οδηγήσει σε σκοτεινές περιπέτειες.

Και οι δύο παραμένουν ακλόνητοι στην απόφασή τους, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιεσδήποτε συνέπειες. Την ίδια ώρα, στο συμβούλιο των καπεταναίων, ο Μιχαήλ υφίσταται μια σημαντική ήττα, κάτι που κάνει τις σχέσεις μεταξύ των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων να κλονίζουν για ακόμη μια φορά.

Η Θεοφανώ γνωρίζει καλύτερα τη Σιμόνη, η οποία την πείθει να την πάρει μαζί της και να τη φιλοξενήσει στον Πύργο μέχρι να αναρρώσει. Από την άλλη πλευρά, ο Μισέλ δεν έχει μιλήσει σε κανέναν για το χαρτί που βρήκε και προσπαθεί μόνος του να ανακαλύψει αν πραγματικά πρόκειται για έναν χάρτη θησαυρού ή αν κάνει όλη αυτή την προσπάθεια χωρίς λόγο.

Η απόφαση της Δαμιανής για την Αναστασία έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στον Πύργο και έχει φέρει την κατάσταση σε ένα κρίσιμο σημείο. Ο γιος της, ο Τζανής, θα έχει μια επικίνδυνη σύγκρουση με τον Μάρκο και η Δαμιανή θα φοβηθεί για το χειρότερο. Το παρελθόν της οικογένειας Λάσκαρη ξυπνά και ο μυστηριώδης άνδρας με τα ράσα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό μέσα του.

Προβολή εδώ 

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.