Η Μάγισσα – Επεισόδιο 14-15-16

Η Μάγισσα - Επεισόδιο 14-15-16

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 14-15-16 . Δείτε τα επεισόδια της σειράς, έτσι όπως θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα.

 

Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Ο Μάρκος ανακαλύπτει τον αληθινό λόγο πίσω από την απόφαση της Δαμιανής να απομακρύνει την Αναστασία και είναι συντετριμμένος. Ο Τζανής έρχεται σε ένταση με τη Μεταξία όταν μαθαίνει ότι αποκάλυψε το μυστικό τους στη Γερακίνα.

Η Θεοφανώ μοιράζεται με τη Σιμώνη ένα βαθύ μυστικό της και η Σιμώνη της προτείνει έναν τρόπο για να το χρησιμοποιήσει ως πλεονέκτημα. Ο Μάρκος λαμβάνει μια απόφαση που θα ανατρέψει τη ζωή της Αναστασίας. Ο Αντρέι βλέπει στον Μανόλη τον ιδανικό σύμμαχο για να προωθήσει το σχέδιό του…

Προβολή προσεχώς

 

Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Ο Αντρέι μοιράζεται με τον Ρασοφόρο και τον Μανόλη τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται εκεί, ελπίζοντας να τους κάνει συμμάχους του. Το σχέδιο του Τζανή για να αποφύγει την εκδίκηση των Γερακάρηδων βρίσκει συμμαχία σε πολλούς, αλλά δημιουργεί ένταση με τον Μάρκο. Η Θεοφανώ και ο Φρίξος έρχονται σε σύγκρουση λόγω της παρέμβασης της Σιμώνης στο πρόβλημα της Θεοφανώς.

Η επίσημη γιορτή για τους αρραβώνες του Τζανή και της Κερασίνας πραγματοποιείται, ενώ μια αναπάντεχη ανακάλυψη από δύο ψαράδες φέρνει νέες αναταράξεις. Τέλος, η Θεοφανώς βλέπει ένα όραμα που αποκαλύπτει κάτι που ο Μιχαήλ πάντα ήθελε να μάθει.

Προβολή προσεχώς

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Ο Αντρέι δεν καταφέρνει για ακόμη μια φορά να πλησιάσει τον απρόσιτο Ρασοφόρο. Ο Φρίξος, ανησυχώντας για την Θεοφανώ, προειδοποιεί την Αγάθη για τις προθέσεις της Σιμώνης, και η Αγάθη αποφασίζει να παρέμβει. Ο Σπήλιος, πιστεύοντας ότι ο Μισέλ γνωρίζει τον τόπο του κρυμμένου θησαυρού, δίνει εντολή στον Θράσο να τον παρακολουθεί.

Ο Μιχαήλ υποψιάζεται ότι ο Σπήλιος είναι πίσω από την επίθεση στο καράβι του, ενώ η Μεταξία σχεδιάζει μια κομπίνα εναντίον του Τζανή. Τέλος, η Θεοφανώ και ο Φρίξος συνεργάζονται για να αποκαλύψουν τον υπεύθυνο για τον θάνατο του μωρού.

Προβολή προσεχώς

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.