Η Μάγισσα – Επεισόδιο 26/09/2023

Η Μάγισσα - Επεισόδιο 26/09/2023

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 26/09/2023

Στο χωριό, οι φήμες και οι υποψίες αναπτύσσονται με ταχύτητα. Η Θεοφανώ, παρότι βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, ενώ οι αντιφάσεις μεταξύ των Λασκαραίων και των Μπραϊτάνοι φουντώνουν.

Ο Μάρκος, παρότι αγαπάει τη Θεοφανώ, βρίσκεται σε δίλημμα. Από τη μία, θέλει να πιστέψει την αγαπημένη του, αλλά από την άλλη, οι πιέσεις από την οικογένεια και την κοινότητα είναι τεράστιες.

Η Μεταξία, με την πίκρα της απώλειας να την τυραννά, θέλει δικαιοσύνη και εκδίκηση. Η πεποίθησή της ότι η Θεοφανώ είναι η ένοχος την κάνει να αγνοεί κάθε άλλη εξήγηση.

Ο Αντρέι Σιντόροφ, παγιδευμένος ανάμεσα στους πειρατές, βρίσκεται σε μια απελπιστική κατάσταση. Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει κάθε πληροφορία που έχει για να διαπραγματευτεί τη ζωή του, αλλά οι πειρατές Θράσος και Μόφορης φαίνεται να έχουν άλλα σχέδια για αυτόν.

Στο μεταξύ, η επαναλειτουργία του “Παράδεισου” προσφέρει μια ανάσα ελπίδας στην κοινότητα, αλλά οι σκιές του παρελθόντος και οι νέες απειλές που εμφανίζονται στον ορίζοντα δείχνουν ότι η ηρεμία δεν θα διαρκέσει για πολύ. Οι επόμενες ημέρες αναμένονται γεμάτες αγωνία, αβεβαιότητα και ανατροπές.

 

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς

Μεταβείτε στην αρχικη σελίδα της σειράς “Η Μάγισσα”εδώ.