Η Μάγισσα – Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Η Μάγισσα - Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Η μάγισσα. Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Τι θα δούμε στη σειρά και ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της;

η σειρά “Η Μάγισσα“, αποτελεί μια ιστορία που προβάλλει τη ζωή, τις συγκρούσεις και τα πάθη των κατοίκων της Μάνης κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται δύο ισχυρές οικογένειες, οι Λασκαραίοι και οι Γερακάριδες. Οι δύο αυτές οικογένειες, παρά τις διαφορές τους, ενώνονται μέσα από τον γάμο των παιδιών τους. Ωστόσο, ένα απρόοπτο γεγονός θα αναστατώσει την ισορροπία μεταξύ τους.

 

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς “Η Μάγισσα”;

 

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς "Η Μάγισσα";

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΣΚΑΡΗ

 

Μιχαήλ Λάσκαρης (Γιώργος Γάλλος)
Είναι η κεφαλή της οικογένειας Λάσκαρη και ένας φημισμένος ναυτικός. Κυριαρχεί στη Νότια Προσηλιακή Μάνη, έχοντας πολλά πλοία και δραστηριοποιούμενος στο εμπόριο του Αιγαίου. Είναι αυστηρός αλλά ταυτόχρονα δίκαιος.

Δαμιανή Λάσκαρη (Κατερίνα Λέχου)
Είναι η σύντροφος του Μιχαήλ Λάσκαρη και μητέρα πέντε παιδιών. Είναι ένας ήπιος και καλοσυνάτος άνθρωπος, αλλά μπορεί να γίνει πολύ προστατευτική για την οικογένειά της.

Αναστασία (Στεφανί Καπετανίδη)
Είναι κόρη ενός ψαρά και επιλέχθηκε από τον Μιχαήλ ως η δεύτερη σύζυγός του, με σκοπό να φέρει στον κόσμο έναν γιο, καθώς η Δαμιανή είχε μόνο κόρες. Είναι όμορφη με καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά.

Κανέλλος Λάσκαρης (Νίκος Ψαρράς)
Είναι ο αδελφός του Μιχαήλ, ένας ζωηρός άνθρωπος με μεγάλη καρδιά, αλλά θεωρείται το “μαύρο πρόβατο” της οικογένειας. Είναι υπεύθυνος για τις εμπορικές συμφωνίες της οικογενειακής επιχείρησης.

Μάρκος Λάσκαρης (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης)
Είναι ο πρώτος γιος του Μιχαήλ και γεννήθηκε από τη σχέση του με την Αναστασία. Είναι ευγενής, υποτακτικός και γενναίος, παντρεύτηκε τη γυναίκα που επέλεξε ο πατέρας του και υποστηρίζει τις φιλοδοξίες του Μιχαήλ.

Μεταξία Λάσκαρη (Καλλιόπη Χάσκα)
Είναι η κόρη του Σπήλιου Γερακάρη και παντρεύτηκε τον Μάρκο Λάσκαρη μετά από μια συμφωνία μεταξύ των οικογενειών τους. Είναι ευφυής, όμορφη και τρέφει σεβασμό για τον σύζυγό της και την οικογένειά της.

Τζανής Λάσκαρης (Βασίλης Μηλιώνης)
Είναι ο μόνος γιος του Μιχαήλ και της Δαμιανής. Είναι το “μάτι” της μητέρας του, ένας όμορφος και ανεξάρτητος νέος που έχει υψηλή αυτοεκτίμηση.

 

Έλλη Τρίγκου

Οικογένεια Γερακάρη

 

Σπήλιος Γερακάρης (Τάσος Νούσιας)
Είναι ο αρχηγός των Γερακάρηδων, μιας οικογένειας που δεν έχει την ίδια αναγνώριση με τους Λασκαραίους. Προέρχεται από πειρατικό γένος και με τη βοήθεια του γιου του και του ξαδέλφου της γυναίκας του, είναι φημισμένοι για τις επιθέσεις τους σε πλοία.

Γερακίνα Γερακάρη (Μαρκέλλα Γιαννάτου)
Η εντυπωσιακή και αυτόνομη γυναίκα του Σπήλιου. Παρά την απλή της καταγωγή, η σχέση της με τον Σπήλιο την έφερε σε υψηλότερο κοινωνικό επίπεδο, και ο γάμος τους ήταν αποτέλεσμα μιας παθιασμένης αγάπης.

Θράσος Γερακάρης (Άρης Νινίκας)
Ο μεγαλύτερος γιος, που μοιάζει πολύ στον πατέρα του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στον χαρακτήρα του.

Σκεύω Γερακάρη (Γεωργία Κυριαζή)
Η γυναίκα του Θράσου και μητέρα δύο παιδιών. Αν και αρχικά ήταν γοητευμένη από τον Θράσο, τώρα αναρωτιέται για τις επιλογές της.

Πετρούνης Γερακάρης (Γιάννης Τσουμαράκης)
Ο πιο εσωστρεφής γιος της οικογένειας, που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στον σκληρό τρόπο ζωής των Γερακάρηδων.

Δελής Μόφορης (Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος)
Ο ξάδελφος της Γερακίνας και συνεργάτης του Σπήλιου στην πειρατεία. Είναι γνωστός για την αγριότητά του.