Η Παραλία – Επεισόδιο 11-12-13-14-15

Η Παραλία - Επεισόδιο 11-12-13-14-15

Διαβάστε τις περιλήψεις της σειράς “Η Παραλία – Επεισόδιο 11-12-13-14-15” και δείτε τα επεισόδια έτσι όπως προβάλλονται από την ΕΡΤ1.
Η Παραλία – Επεισόδιο 11-12-13-14-15

 

Επεισόδιο 11

Στο Ηράκλειο, η Υπατία δείχνει στον Γιώργο το σπίτι όπου μεγάλωσε. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Γιώργος μοιράζεται με την Υπατία μια σημαντική συνομιλία που είχε με τον Διονύση, τον πεθερό του, για το μέλλον τους στο νησί. Αυτή η αποκάλυψη δημιουργεί εντάσεις και αμφιβολίες για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους. Η συνάντηση με τον Γράντο προκαλεί αναστάτωση, καθιστώντας τον Γιώργο ανήσυχο.

Την ίδια στιγμή, ο Καραχάλιος, μετά από μια συνομιλία με τον Λευτέρη, ανακαλύπτει κρυμμένες πληροφορίες για το παρελθόν της Ρηνιώς, ανακαλύπτοντας ότι η ιστορία της δεν ήταν τόσο απλή όσο φαινόταν. Σε άλλο μέρος, στα Μάταλα, η Αντιγόνη αντιμετωπίζει τον Χάρι για τη συνάντησή του με την Υπατία, εκφράζοντας τις ανησυχίες της για την κόρη της και τη σχέση της με τον γοητευτικό γιατρό.

Προβολή επεισοδίου, εδώ 

 

Επεισόδιο 12

Η Υπατία και ο Γιώργος συνεχίζουν να κάνουν σχέδια για την κοινή τους ζωή, φανταζόμενοι μια ζωή γεμάτη ευτυχία. Παρ’ όλα αυτά, τα εμπόδια που συναντούν και οι επιλογές που πρέπει να κάνουν δεν είναι απλές.

Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος, παρά τις δυσκολίες με τον Λώλο, διατηρεί τη σχέση του με την Καίτη. Ταυτόχρονα, ο Διονύσης προσπαθεί να ανακαλύψει τα μυστικά του γιου του, απευθυνόμενος στον Αρβανιτάκη για βοήθεια. Ο Καραχάλιος, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη Μαρία για τις σκοτεινές πτυχές της ζωής της Ρηνιώς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν αποκαλύψεις που αλλάζουν τα δεδομένα.

Προβολή επεισοδίου: εδώ.

 

Επεισόδιο 13

Ο Χάρις βιώνει συνεχείς εφιάλτες από το σκοτεινό του παρελθόν, προτού φτάσει στην ήρεμη παραλία. Εν τω μεταξύ, η Υπατία και ο Γιώργος επιστρέφουν στα Μάταλα, αλλά η σχέση τους φαίνεται να έχει υποστεί τις συνέπειες των πρόσφατων διαφωνιών τους.

Η Υπατία δυσκολεύεται να αποφασίσει πώς θα προχωρήσει με τον Γιώργο, καθώς οι πεποιθήσεις του την έχουν αποξενώσει. Την ίδια στιγμή, ένα νέο περιστατικό βανδαλισμού στον χώρο του Σήφη προκαλεί αναστάτωση, με τους χίπηδες να βρίσκονται στο επίκεντρο των υποψιών, εντείνοντας τις εντάσεις με τους κατοίκους.

Αυτό το περιστατικό, μαζί με μια πρόσφατη τραγωδία και τις κατηγορίες που ακολούθησαν, φανερώνουν μια προσπάθεια να απομονωθούν και να απελαθούν οι χίπηδες από τα Μάταλα.

 

Προβολή επεισοδίου: εδώ

 

Επεισόδιο 14

Ο Καραχάλιος, παρά τον χρόνο που έχει περάσει, αντιμετωπίζει αυξημένη πίεση για να λύσει την υπόθεση που ερευνά. Ο Διονύσης, προσπαθώντας να προστατεύσει τον Παύλο, συναντά την Καίτη ζητώντας της να απομακρυνθεί από τη ζωή του. Η Υπατία, αναστατωμένη από τη στάση του Γιώργου, αποφασίζει να πάρει μια παύση, ώστε να αποφύγει τυχόν ερωτήσεις από την οικογένειά της για την κατάσταση της σχέσης τους.

Στο μεταξύ, οι χίπηδες, που έχουν βρει καταφύγιο στα Μάταλα, αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της εποχής, επιδιώκοντας να διατηρήσουν την ηρεμία τους μέσα στο χάος. Η ειρηνική ατμόσφαιρα της παραλίας δοκιμάζεται από τις αντιφάσεις και τις εντάσεις που αναπτύσσονται στο χωριό. Θα καταφέρει η παραλία να διατηρήσει τον παραδεισένιο χαρακτήρα της ή θα υποκύψει στις διαμάχες της κοινότητας;

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

 

Επεισόδιο 15

Ο Χάρις αντιμετωπίζει τα δαιμόνια του παρελθόντος, τα οποία επηρεάζουν την καθημερινότητά του. Η Υπατία και ο Γιώργος, βρίσκοντας την ηρεμία στη σχέση τους, προετοιμάζονται να μοιραστούν τα χαρμόσυνα νέα του γάμου τους με τη Μαρία.

Ο Διονύσης, ανησυχώντας για το μέλλον του γιου του, θέλει να τον απομακρύνει από την Καίτη, διακινδυνεύοντας την οικογενειακή τους ομαλότητα. Ο Λοΐζος, πιεσμένος από τις συνθήκες, καταφεύγει σε ακραίες πράξεις για να προστατεύσει τα συμφέροντά του.

Σε μια απρόσμενη στροφή, ο Γράντος βοηθά την Τες να αποφύγει μια δύσκολη κατάσταση, δημιουργώντας μια νέα δυναμική μεταξύ τους. Ταυτόχρονα, οι ερευνητικές ερωτήσεις του Καραχάλιου για τις δραστηριότητες στην παραλία αναστατώνουν την χίπη κοινότητα, προκαλώντας ανησυχία.

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

Μπορείτε να μεταβείτε στην αρχική σελίδας της σειράς “Η Παραλία”, εδώ.