Η Παραλία – Επεισόδιο 16-17-18-19-20

Η Παραλία - Επεισόδιο 16-17-18-19-20

Διαβάστε τις περιλήψεις της σειράς “Η Παραλία – Επεισόδιο 16-17-18-19-20” και δείτε τα επεισόδια έτσι όπως προβάλλονται από την ΕΡΤ1.

 

Η Παραλία – Επεισόδιο 16

Φαίνεται πως υπάρχουν ανθρώποι σε ηγετικές θέσεις της κοινότητας που είναι ενήμεροι και εμπλέκονται στις παράνομες ενέργειες στην παραλία. Κατά τη διαμονή τους στην Κρήτη, η Υπατία και ο Γιώργος μας πάνε σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στην παιδική ηλικία της Υπατίας, συγκεκριμένα στα Μάταλα.

Αυτές οι αναμνήσεις φαίνεται να ανανεώνουν την αγάπη μεταξύ τους. Την ίδια στιγμή, ο Χάρι καταφέρνει να σώσει έναν χίπη από σοβαρή βλάβη, δείχνοντας πόσο πολύτιμες είναι οι δεξιότητές του για την κοινότητα. Η Μαρία, από την άλλη πλευρά, δεν διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της για τη νέα σχέση του Πιτ, αντιμετωπίζοντάς τον με σοβαρότητα.

Εν τω μεταξύ, ο Γράντος αρχίζει να σκέφτεται την ευθύνη των γονιών του που τον εγκατέλειψαν. Αυτή η αναζήτηση της προσωπικής του ιστορίας θα μπορούσε να τον οδηγήσει σε ένα αναπάντεχο συναισθηματικό ταξίδι.

Προβολή εδώ 

 

Η Παραλία – Επεισόδιο 17

Η ξαφνική επίσκεψη του Καραχάλιου στο σπίτι του Αρχοντάκη δημιουργεί αναστάτωση για τη Νικολίνα και τον Δημητρό. Η Αντιγόνη αρχίζει να αναρωτιέται για τυχόν κρυφές υποθέσεις που μπορεί να κρύβουν οι δύο. Ο Δημητρός, από την άλλη πλευρά, είναι ενθουσιασμένος με την ίδρυση του νέου εργαστηρίου για επισκευές ποδηλάτων και αισθάνεται πολύ χαρούμενος.

Ταυτόχρονα, αποκαλύπτονται νέες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο που εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες στην περιοχή, καθώς και τη σχέση του με τη δολοφονία της Ρηνιώς. Ο Πιτ αισθάνεται βαριά το βάρος της ενοχής για τη σχέση του με τη Βερόνικα, ενώ η χίπι κοινότητα οργανώνει ένα πάρτι για να την αποχαιρετήσουν.

 

Προβολή, εδώ

 

Η Παραλία – Επεισόδιο 18

Σε μια ειλικρινή στιγμή, η Μαρία μοιράζεται με την Υπατία κρυμμένες ιστορίες από το κοινό τους παρελθόν με τη Ρηνιώ. Ο Διονύσης αντιμετωπίζει τον Γράντο για τις υποψίες που έχει ο Καραχάλιος σχετικά με μια δολοφονία.

Παράλληλα, ο Καραχάλιος ανησυχεί για τη συμπεριφορά του Δημητρού και της Νικολίνας, οι οποίοι φαίνεται να κρύβουν κάτι. Η Νικολίνα τον καλεί στο εργαστήριό της και του αποκαλύπτει τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στην ανατροφή των παιδιών της. Ο Σήφης, προσπαθώντας να απομακρυνθεί από παράνομες ενέργειες, βρίσκει εμπόδιο στον Λοΐζο και την επιρροή που αυτός έχει σε αυτόν.

Μετά από μια εξομολόγηση του Στιβ στον Χάρι για παράνομες δραστηριότητες που συμβαίνουν στην κοινότητα των χίπηδων, ο Χάρι αναζητά τρόπους για να αποφύγει προβλήματα με την αστυνομία. Μια απρόσμενη επίσκεψη όμως αλλάζει τα σχέδια της χίπι κοινότητας για το μέλλον τους στα Μάταλα.

Προβολή: Εδώ 

 

Η Παραλία – Επεισόδιο 19

Η Υπατία και ο Γιώργος περνούν την τελευταία τους ημέρα στην Κρήτη, τον τόπο που η Υπατία μεγάλωσε. Εκεί, η Υπατία έχει την ευκαιρία να ξαναδεί την παιδική της φίλη, τη Μαρία, και να ζήσουν μια μέρα γεμάτη αναμνήσεις.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος και ο Παύλος επισκέπτονται την επιχείρηση του Διονύση στο Ηράκλειο, όπου συζητούν για το μέλλον τους μετά την ένταξη του Γιώργου στην οικογένεια Αρχοντάκη. Ο Πιτ βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη επίσκεψη και μια δύσκολη απόφαση που πρέπει να λάβει. Ο Γράντος προσπαθεί να αποσυρθεί από τις παράνομες δραστηριότητες που εκτελεί για τον Αρχοντάκη, αλλά χωρίς επιτυχία.

Η Αντιγόνη αρχίζει να υποψιάζεται περισσότερο για τα μυστικά που μπορεί να κρύβουν η Νικολίνα και ο Δημητρός, ειδικά μετά από μια νέα κρίση που περνά ο Δημητρός. Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει, το χωριό των Μάταλα βιώνει αλλαγές και νέα σκοτεινά μυστικά αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Προβολή: εδώ

 

Η Παραλία – Επεισόδιο 20

Ο Παύλος δείχνει στον Γιώργο τα ενδότερα της επιχείρησης του Αρχοντάκη, αποκαλύπτοντάς του τις λεπτομέρειες της δουλειάς τους. Αργότερα, πηγαίνουν όλοι στο νέο κατάστημα του Παπαγιαννάκη στο Ηράκλειο, όπου περνούν μια ευχάριστη βραδιά.

Η Αντιγόνη, αναστατωμένη από την αγριότητα του Δημητρού, αναζητά κατανόηση και περισσότερες πληροφορίες από τη Νικολίνα. Η τελευταία νύχτα της Υπατίας στην Κρήτη την φέρνει αντιμέτωπη με τις εσωτερικές της συγκρούσεις και τους φόβους της για τον επερχόμενο γάμο της.

Πριν από την αναχώρηση της Υπατίας για το Λονδίνο, η οικογένεια Αρχοντάκη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κρίση. Ποια είναι τα σκοτεινά μυστικά που στοιχειώνουν την οικογένεια; Η ατμόσφαιρα είναι βαριά και γεμάτη ερωτηματικά.

Προβολή: εδώ 


Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.