Η Παραλία – Επεισόδιο 6-7-8-9-10

Η Παραλία - Επεισόδιο 6-7-8-9-10

Διαβάστε τις περιλήψεις της σειράς “Η Παραλία – Επεισόδιο 6-7-8-9-10” και δείτε τα επεισόδια έτσι όπως προβάλλονται από την ΕΡΤ1.

Η Παραλία – Επεισόδιο 6-7-8-9-10

 

Επεισόδιο 6 – ERT 

Οι υποψίες για τη δολοφονία της Ρηνιώς εντείνονται. Ο Καραχάλιος και ο Γράντος έχουν μια μυστηριώδη συνομιλία για τον δράστη. Η Υπατία και ο Χάρι περνούν χρόνο μαζί, φροντίζοντας ασθενείς στα γύρω χωριά. Στο τέλος της ημέρας, χαλαρώνουν σε μια ήσυχη παραλία, βαθαίνοντας τη σχέση τους. Την ίδια ώρα, η Αντιγόνη, μητέρα της Υπατίας, ανησυχεί για την απουσία της κόρης της, ειδικά όταν ο Γιώργος, ο αρραβωνιαστικός της, φτάνει απροσδόκητα. Εν τω μεταξύ, η Νικολίνα συναντά τον Νικήτα και παλιά μυστικά τους έρχονται στο φως.

Επεισόδιο 7 – ERT

Ο Γιώργος φτάνει στα Μάταλα ελπίζοντας να βρει την Υπατία. Όταν φτάνει, όμως, τον υποδέχεται η μητέρα της, Αντιγόνη, που τον γνωρίζει στην υπόλοιπη οικογένεια. Η Υπατία, μετά από μια περιπετειώδη ημέρα με τον Χάρι, επιστρέφει στο σπίτι και εκπλήσσεται βλέποντας τον Γιώργο να την περιμένει. Την ίδια στιγμή, ο παπα-Νικόλας συζητά με τον Γράντο για την σχέση του με την Κερασία και τις φήμες που κυκλοφορούν γι’ αυτόν. Το βράδυ, η Μαρία, πιστεύοντας ότι ο Γράντος είναι ο δολοφόνος, τον παρακολουθεί από μια απόσταση, προσπαθώντας να ανακαλύψει την αλήθεια.

Επεισόδιο 8 -ERT

Ο Καραχάλιος και η Μαρία συναντιούνται και ο πρώτος δείχνει τα αληθινά του συναισθήματα προς την δεύτερη. Ο Διονύσης και ο Γιώργος βρίσκονται στο καφενείο του Σήφη, όπου συζητούν για τις προοπτικές της σχέσης του Γιώργου με την Υπατία. Ο Λοΐζος αναρωτιέται αν πρέπει να υποστηρίξει ή όχι το σχέδιο της οικογένειας Αρχοντάκη. Τέλος, η Υπατία και ο Γιώργος περνούν χρόνο μαζί ως ζευγάρι, εξερευνώντας τα όμορφα σημεία του χωριού, με κορύφωση την παραλία των Ματάλων.

Επεισόδιο 9 –  ERT 

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, η Υπατία και ο Γιώργος περνούν ξέγνοιαστες στιγμές. Ωστόσο, η σκέψη της Υπατίας παραμένει συχνά στον Χάρι. Ο Χάρι, αν και προσπαθεί να κρατήσει τα συναισθήματά του κρυφά, δυσκολεύεται όταν συναντά τον Γιώργο. Στο μεταξύ, ο Γράντος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και παρέχει στον Καραχάλιο νέες πληροφορίες σχετικά με την Ρηνιώ, ελπίζοντας να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Τέλος, ο Πιτ, βαθιά πληγωμένος από τον θάνατο της Ρηνιώς, ανοίγεται στην Νάταλι, μοιράζοντας την θλίψη του.

Επεισόδιο 10 – ERT

Η σχέση της Καίτης με τον σύζυγό της φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο, με τις διαφωνίες τους να επιφέρουν αναταραχές στη ζωή του γιου τους, Παύλου. Όταν ο Παύλος προσπαθεί να παρέμβει, βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, από την οποία ο Χάρι είναι ο μόνος που μπορεί να τον βγάλει. Ο πατέρας του, ο Αρχοντάκης, είναι αναστατωμένος από τα γεγονότα και τρέχει στο πλευρό του γιου του. Την ίδια στιγμή, η Υπατία και ο Γιώργος πραγματοποιούν μια εκδρομή στο Ηράκλειο, όπου εξερευνούν το ιστορικό αρχοντικό της οικογένειας.

 

Μπορείτε να μεταβείτε στην αρχική σελίδας της σειράς “Η Παραλία”, εδώ.