Μπρούσκο 662-663-664-665-667

Μπρούσκο 662-663-664-665-667

Μπρούσκο 662

Συγκλονισμένη είναι η Αναστασία με τον Ματθαίο μετά το τραγικό ατύχημα του γιους τους. Ο μικρός Ανδρέας μεταφέρεται στο νοσοκομείο με βαριές εγκεφαλικές κακώσεις, με τους γιατρούς να μην τους δίνουν πολλές ελπίδες. Οι δυο οικογένειες αναβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, ενώ όσοι δεν γνωρίζουν τα δυσάρεστα νέα ζουν όπως και πριν την καθημερινότητα τους. Ο Νεκτάριος τσακώνεται με τη Δήμητρα και είναι έτοιμος να φύγει για τα Χανιά για να είναι δίπλα στον Ματθαίο. Ο Πάτροκλος συνεχίζει να πιέζει την Δήμητρα.

Μπρούσκο 663

Ο Διαμαντής σπεύδει στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί στην ανιψιά του, ενώ η Αλίκη πείθει τον Μύρο να προσλάβει τον Χρήστο στις επιχειρήσεις του στα Χανιά, μόνο που αυτός δεν έχει τίποτα στην Ελλάδα. Η Δάφνη τότε προτείνει να φτιάξουν ένα εργοστάσιο. Ο Χρήστος λέει στην Αλίκη για το συμβάν με τον μικρό Ανδρέα και αυτή σπεύδει και το διαδίδει παντού. Η Άλκηστη μη γνωρίζοντας πως την παρακολουθούν πηγαίνει να συναντηθεί με τον Σήφη. Η Μαρίνα είναι έντρομη με την απίστευτη εισβολή του Πάτροκλου στο σπίτι τους, ζητώντας να δει την μητέρα της. Η Αναστασία και ο Ματθαίος καταρρέουν όταν οι γιατροί τους ανακοινώνουν πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τον γιος τους. Το γεγονός αυτό φέρνει κοντά την Μελίνα με τον Αχιλλέα.

Μπρούσκο 664

Τραγικές στιγμές στο νοσοκομείο με την οικογένεια να θέλει να βγάλει τον μικρό Ανδρέα στο εξωτερικό. Ο Σήφης και ο Μηνάς βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενώ η Βασιλική έχει αναλάβει τις δουλειές με την αλόη. Ο Αλκιβιάδης θέλει να δει την συμπεριφορά της όταν αντικρύσει τον Σήφη, έτσι της ζητά να πάνε στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα στην οικογένεια. Ο Πάτροκλος απαγάγει την Δήμητρα και την κρατά στο σπίτι του με την βία.

Μπρούσκο 665

Όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες για τον μικρό Ανδρέα λιγοστεύουν. Όλοι προσπαθούν να δώσουν κουράγιο στους γονείς, άλλα μάταια. Οι γιατροί τους λένε όλη την αλήθεια, με τους συμπατριώτες τους να βρίσκονται στο πλευρό τους, εκτός από τον Πάτροκλο. Η Αναστασία και ο Ματθαίος δεν έρχονται κοντά παρά το τραγικό γεγονός.

Μπρούσκο 666

Οι γονείς καλούνται να πάρουν μια απόφαση. Η Μελίνα μετά το συμβάν αναθεωρεί και ζητά από τον Αχιλλέα να είναι ξανά μαζί. Ο Μηνάς απουσιάζει συνεχώς και η Βασιλική υπογράφει μια νέα συμφωνία με την φαρμακευτική εταιρεία. Η Δήμητρα απαγορεύει να πάει ο Νεκτάριος στα Χανιά έχοντας δίπλα του την Αλεξάνδρα. Ο μικρός Ανδρέας δεν τα καταφέρνει βυθίζοντας τους πάντες σο πένθος. Η Αναστασία μην μπορώντας να διαχειριστεί τόσο πόνο πηγαίνει σε έναν γκρεμό για να αυτοκτονήσει.

Μπρούσκο 667

Όλοι είναι έντρομοι με την Αναστασία καθώς είναι βυθισμένη στον πόνο και δεν θέλει να ζήσει άλλο. Ο Ματθαίος και η Αναστασία αποχαιρετούν το παιδί τους. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για τις δυο οικογένειες. Ο χρόνος περνά και η Αναστασία νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, ενώ ο Αχιλλέας με τον Ματθαίο έχουν φύγει για το Λονδίνο για να γιατρέψουν τις πληγές τους. Όταν περνά η περίοδος του πρώτου πένθους η Μελίνα και ο Αχιλλέας κάνουν νέα σχέδια.