Μπρούσκο 668-669-670-671-672

Μπρούσκο 668-669-670-671-672

Μπρούσκο 668

Ο Σήφης κλέβει την Άλκηστη με την βοήθεια του Μηνά, ενώ οι άνδρες του Αλκιβιάδη μπαίνουν στο σπίτι του Σήφη. Ο Μύρος πιέζει την Δάφνη να κάνουν παιδί, ενώ ο Χρήστος σοκάρετε όταν η Κορίνα του ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Ο Αλκιβιάδης έξαλλος πηγαίνει στο σπίτι του Παύλου και τον απειλεί, ενώ αργότερα απειλεί την Γεσθημανή ώστε να μάθει που κρύβεται το ζευγάρι. Η Μελίνα ζητά από τον Αχιλλέα να επιστρέψουν μαζί στην Κύπρο.

Μπρούσκο 669

Ο Ματθαίος και η Αναστασία ανταλλάζουν βαριές κουβέντες. Αυτός της επιτίθεται μετά τα λόγια της και αυτή πηγαίνει στο σπίτι της και παίρνει το όπλο. Ο Αχιλλέας αρνείται να είναι ξανά μαζί με την Μελίνα. Ο Χρήστος φοβάται μήπως μάθει η Αλίκη πως η Κορινα περιμένει το παιδί του. Ο Αλκιβιάδης φέρεται βίαια στην Γεσθημανή, ενώ παρακολουθεί του πάντες για να μάθει το που κρύβονται.

Μπρούσκο 670

Ο Αλκιβιάδης ζητά εκδίκηση ενώ το ζευγάρι μένει σε ένα σπίτι στο βουνό. Η Αναστασία ψάχνει να βρει έναν τρόπο που θα την κάνει να νιώσει πιο κοντά στο παιδί της. Ο Ματθαίος αρνείται να πιστέψει πως έχασε τον γιο του, ενώ η Αναστασία τον πυροβολεί.

Μπρούσκο 671

Οι Ματθαιοι είναι έξαλλοι με την Αναστασία καθώς ο Ματθαίος έχει τραυματιστεί. Η Μαρίνα είναι έξαλλη με την διπλή ζωή του πατέρα της. Ο Αλκιβιάδης βρίσκει το που κρύβεται ο Σηφης και πηγαίνει για να πάρει εκδίκηση.

Μπρούσκο 672

Ο Σηφης και η Άλκηστη καταδιώκονται στο δάσος από τον Αλκιβιάδη και τους άνδρες του. Για τον Παύλο έχει σημάνει συναγερμός καθώς έχει μάθει πως ο Σηφης ζητά βοήθεια. Η Μαρίνα φέρεται πολύ άσχημα στον πατέρα της. Ο Ανδρέας προσπαθεί να ηρεμήσει την Αναστασία λέγοντας της πως το μίσος της δηλητηριάζει την ψυχή, ενώ η Στέλλα προσπαθεί να ξεπεράσει τις φοβίες της.