Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 1-2-3-4-5

Οι Πανθέοι - Επεισόδιο 1-2-3-4-5

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 1-2-3-4-5. Με αγωνία αναμένουμε τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ στην οποία πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι ηθοποιοί.

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 1

Ο διακεκριμένος γιατρός Ανδρέας Πανθέος επιστρέφει από τον γαμήλιο του ταξίδι με τη νέα του σύζυγο, Μάρμω. Παρά την ευτυχία τους, η οικογένεια Πανθέος δεν έχει αποδεχτεί τη Μάρμω, αφήνοντας τον γάμο τους χωρίς την παρουσία τους. Ωστόσο, ο ηγέτης της οικογένειας, Βλάσης, πριν αποχωρήσει από τη ζωή, θέλει να γνωρίσει τη νύφη του γιου του. Την αποδέχεται και την ευλογεί, αλλά παράλληλα λαμβάνει μια απρόσμενη απόφαση αποκηρύσσοντας τη σύζυγό του, Νένα, που είχε πεθάνει πριν από χρόνια. Παλιές αλήθειες αρχίζουν να αναδύονται, αποκαλύπτοντας μυστικά που σκιάζουν την οικογένεια. Καθώς η οικογένεια πενθεί για τον Βλάση, μια σκοτεινή φιγούρα περιφέρεται στην Αθήνα, προκαλώντας ανησυχία.

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 2

Ο Ισίδωρος δυσκολεύεται να χωνέψει την αποκάλυψη για ένα μυστικό παιδί στην οικογένεια. Ο Ανδρέας προσπαθεί να φέρει κοντά τη Μάρμω με τους υπόλοιπους Πανθέων και ζητάει τη βοήθεια του Κίτσου για αυτό. Η τελετή για τον θάνατο του Στρατηγού Βλάση πραγματοποιείται με όλη την επισημότητα, με πολλούς να τιμούν τη μνήμη του. Ωστόσο, μια άγνωστη φιγούρα παρακολουθεί από μακριά. Η Πέλλα αποφασίζει να απομακρυνθεί από τον Κίτσο και αναζητά την υποστήριξη του Τέλη, ο οποίος προσπαθεί να τη βοηθήσει να φύγει από τη χώρα με πλαστά έγγραφα. Όταν της αποκαλύπτει τις περιπέτειες της στη Θεσσαλονίκη, ο Τέλης την κατευθύνει σε έναν τόπο για να πάρει τα χαρτιά της. Όμως, η Πέλλα δεν έχει ιδέα για τον κίνδυνο που την περιμένει σε αυτή τη σκοτεινή γειτονιά.

Προβολή επεισοδίου: εδώ

 

Επεισόδιο 3

Ο Κίτσος παρακαλεί τον Ανδρέα να προσφέρει ιατρική βοήθεια στην τραυματισμένη Πέλλα, χωρίς να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, πράγμα που προκαλεί ανησυχία στη Μάρμω. Ο Ανδρέας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη απόφαση, καθώς η υγεία της Πέλλας είναι σε κίνδυνο. Την ίδια στιγμή, ο Στάθης ερευνά περίεργες δραστηριότητες στην εταιρεία του Βαλλίδη και ένας Αρμένης προμηθευτής τον προβληματίζει. Η Δέσποινα, μαθαίνοντας για τα οικονομικά προβλήματα της Μερόπης, αποφασίζει να την υποστηρίξει. Ενώ, ο Ισίδωρος αναζητά απαντήσεις για το παρελθόν του πατέρα του με τη βοήθεια της Μιρέλλας, παρόλο που η Χρυσοστόμη προσπαθεί να τον σταματήσει. Τέλος, ο Μαρμάρης πιέζει τον Ισίδωρο να επαναλειτουργήσει τα Μεταλλεία, τα οποία φαίνεται να κρύβουν παλιά οικογενειακά μυστικά.

Προβολή επεισοδίου: εδώ

 

Επεισόδιο 4

Ο Ανδρέας βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν τον ανακρίνουν για την Πέλλα, ενώ ο Τέλης καταφέρνει να την κρύψει στο μαγαζί του. Ο Κίτσος, αισθανόμενος ένοχος για την κατάσταση που προκάλεσε, προσφέρεται να ζωγραφίσει τη Μάρμω, αλλά εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το μέλλον στη Θάλεια, που τον παρακαλεί να μην τα υλοποιήσει. Οι ερωτήσεις του Ισίδωρου για τη Μιρέλλα και τον πατέρα του ανησυχούν τη Χρυσοστόμη, ενώ οι φήμες για μια δεύτερη διαθήκη του Στρατηγού γίνονται ολοένα και πιο έντονες.

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

 

Επεισόδιο 5

Η Μάρμω, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Ανδρέα, συμφωνεί να ποζάρει για τον Κίτσο. Ωστόσο, η στιγμή τους διακόπτεται απότομα από τον Τέλη, ο οποίος φέρνει τα νέα της σύλληψης της Πέλλας. Στο μεταξύ, ο Στάθης προσπαθεί να εκβιάσει τον Βαλλίδη, αλλά το σχέδιό του ανατρέπεται, και χάνει τη δουλειά του. Ο Χρυσίνας υπόσχεται στον Μαρμάρη ότι θα πείσει τον Ισίδωρο να επαναλειτουργήσει τα μεταλλεία. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τη Χρυσοστόμη, ο Ισίδωρος την πιέζει να του δώσει διαβεβαιώσεις για την πιστότητα του πατέρα τους, και εκείνη τον καθησυχάζει. Τη νύχτα, ο Ισίδωρος βιώνει ένα παράξενο όνειρο που φαίνεται να προμηνύει κάτι σημαντικό για το μέλλον.

Προβολή επεισοδίου: εδώ

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.