Οι Πανθέοι – Όλα τα επεισόδια

Οι Πανθέοι - Όλα τα επεισόδια

Δείτε την σειρά “Οι Πανθέοι – Όλα τα επεισόδια” Προσεχώς στις οθόνες σας από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το διάσημο μυθιστόρημα “Οι Πανθέοι” του βραβευμένου συγγραφέα Τάσου Αθανασιάδη, που κέρδισε το Βραβείο Πεζογραφήματος της Ακαδημίας Αθηνών το 1959, θα γίνει τηλεοπτική σειρά στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν.

Το βιβλίο, που περιγράφει τις περιπέτειες μιας εύπορης οικογένειας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, είχε ήδη μεταφερθεί στην τηλεόραση τη δεκαετία του ’70 με μεγάλη επιτυχία.

Μετά από 47 χρόνια, η ιστορία των “Πανθέων” επιστρέφει στη μικρή οθόνη, με τον ΣΚΑΪ να την τοποθετεί στην prime time ζώνη του, δείχνοντας τη δέσμευσή του στην ποιοτική μυθοπλασία.

Η νέα τηλεοπτική παραγωγή θα περιλαμβάνει γνωστούς ηθοποιούς, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Κόρα Καρβούνη και πολλοί άλλοι, με τον Γιώργος Κωνσταντίνου σε έναν μικρό ρόλο έκπληξη.

Η υπόθεση της σειράς οι Πανθέοι

Η ιστορία παρακολουθεί την οικογένεια Πανθέων το 1939, σε μια Ευρώπη που βρίσκεται στην ακμή του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.

Στην Κηφισιά, η οικογένεια συγκεντρώνεται γύρω από τον αρχηγό της, Βλάση Πανθέο, που πεθαίνει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, αφήνοντας πίσω του ένα βαθύ μυστικό.

Η ιστορία εξελίσσεται με την έλευση της Μάρμως, της νέας γυναίκας του γιου του Βλάση, που φέρνει αναταραχές στην οικογένεια. Οι Πανθέοι βιώνουν ερωτικές περιπέτειες, σκοτεινά μυστικά και πολιτικές αναταραχές, ενώ ένα δίκτυο κατασκόπων απειλεί την ασφάλειά τους.
Καθώς η Ελλάδα πλησιάζει τον πόλεμο, η οικογένεια θα αντιμετωπίσει δοκιμασίες που θα αποκαλύψουν τους πραγματικούς τους χαρακτήρες.

 

Οι Πανθέοι – Όλα τα επεισόδια

Επεισόδιο 1-2-3-4-5
Επεισόδιο 6-7-8-9-10
Επεισόδιο 11-12
Επεισόδιο 13-14
Επεισόδιο 15-16-17-18

Επεισόδιο 19-20
Επεισόδιο 21-22
Επεισόδιο 23-24-25-26
Επεισόδιο 27-28-29-30

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την σειρά, εδώ