Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 13-14

Οι Πανθέοι - Επεισόδιο 11-12

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 13-14. Με αγωνία αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι ηθοποιοί.

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 13

Ο Ανδρέας δημιουργεί μια έντονη κατάσταση προτείνοντας μια κοινή εξόδο για δείπνο με τον Κίτσο και τη Μάρμω, προκαλώντας τους δυσάρεστα συναισθήματα. Από την άλλη πλευρά, η Χρυσοστόμη προειδοποιεί τη Μιρέλλα να διατηρήσει απόσταση από την οικογένεια Πανθέου. Εν τω μεταξύ, ο Στάθης προσπαθεί να πείσει τον Φάνη για μια συνεργασία, αν και ο τελευταίος είναι επιφυλακτικός λόγω των χαρακτηριστικών του Στάθη. Ο Λουκάς ανακαλύπτει τον υπεύθυνο για τις κλοπές φαρμάκων στην κλινική και αισθάνεται ότι πρέπει να λάβει αυστηρά μέτρα.

Ο Οικονόμου ενημερώνει τον Ισίδωρο για έναν άνδρα που προσπαθεί να λάβει πληροφορίες για τους Πανθέους, και ο Ισίδωρος υποθέτει ότι πρόκειται για τον Μαρμάρη, αποφασίζοντας να το ερευνήσει περαιτέρω. Η Λιάνα κάνει μια προσπάθεια να πλησιάσει τον Θωμά, αλλά αυτός την απωθεί με τη συμπεριφορά του. Τέλος, η Χρυσοστόμη προσπαθεί να κρατήσει κρυφά τα μυστικά της δεύτερης διαθήκης του Βλάση, ενώ ταυτόχρονα ο Κίτσος αποκαλύπτει ένα σοκαριστικό μυστικό στον Τέλη…

Προβολή: εδώ

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 14

Ο Κίτσος αποκαλύπτει στον Τέλη τα συναισθήματά του για τη Μάρμω, αλλά ο Τέλης τον προειδοποιεί να μην προχωρήσει περαιτέρω με τη σχέση τους. Στο μεταξύ, η Μάρμω διαβεβαιώνει τον Ανδρέα ότι είναι ευχαριστημένη στη σχέση τους και ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο Στάθης, από την άλλη πλευρά, αποδέχεται τους όρους για μια συνεργασία με τον Φάνη χωρίς καν να τους εξετάσει, ενώ η Μερόπη εκφράζει την αντίθεσή της στην ενδεχόμενη σχέση μεταξύ του γιου της και του αδερφού της.

Η συνάντηση μεταξύ του Μαρμάρη, του Ισίδωρου και του Οικονόμου ακυρώνεται την τελευταία στιγμή λόγω ενός προσωρινού περιστατικού με το πορτοφόλι του Μαρμάρη, αλλά υπάρχει η υποψία ότι ο Μαρμάρης προσπαθεί απλώς να κερδίσει χρόνο για να αποφύγει την αναγνώριση από τον Οικονόμου και να κρατήσει κρυφή την πραγματική του ταυτότητα από τον Ισίδωρο.

Προβολή: εδώ

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.