Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 15-16-17-18

Οι Πανθέοι - Επεισόδιο 15-16-17-18

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 15-16-17-18 . Με αγωνία αναμένουμε τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ στην οποία πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι ηθοποιοί.

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 15

Η αστυνομία προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του συμβολαιογράφου της οικογένειας Πανθεού, ενώ ο Μαρμάρης φαίνεται να είναι αποφασισμένος να κρατήσει κρυφά όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τον ενοχοποιήσουν. Παράλληλα, η Πέλλα τον ψάχνει ανυπόμονα, ενώ ο Ισίδωρος, που είναι συγκλονισμένος από το έγκλημα, δυσκολεύεται να κατανοήσει την περίπλοκη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί.

Την ίδια στιγμή, η Χρυσοστόμη φαίνεται να είναι αποφασισμένη να απομακρύνει τη Μιρέλλα από το Γραμματικό, αν και αναμένεται να αντιμετωπίσει την αντίδραση της. Ενώ ο Ανδρέας είναι απασχολημένος με τα προβλήματα που τον περιβάλλουν, ο Κίτσος προσπαθεί να αντισταθεί στην έλξη που νιώθει για τη Μάρμω, προσπαθώντας να την αποφύγει με κάθε τρόπο.

Προβολή εδώ 

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 16

Η μυστηριώδης δολοφονία του συμβολαιογράφου Οικονόμου προκαλεί αναστάτωση και αμφιβολίες στην οικογένεια Πανθέου. Ο Ισίδωρος, πιστεύοντας ότι τα οικογενειακά μυστικά ίσως να ήταν η αιτία της δολοφονίας, μοιράζεται τους φόβους του με τον Φάνη. Από την άλλη, η Νίνα προσπαθεί να εξηγήσει στη Μάρμω ότι η απόμακρη συμπεριφορά του Κίτσου πιθανώς να κρύβει κάποια ερωτικά συναισθήματα. Ο Ανδρέας, συγκλονισμένος από τις πολιτικές εξελίξεις, αναζητά κατανόηση συνομιλώντας με τον Μεταξά.

Η Νίνα, νιώθοντας βαριά το βάρος της ενοχής μετά την απιστία της με τον Μαρμάρη, προσπαθεί να επανορθώσει με τον Λουκά, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει τα εγκαίνια της κλινικής της. Η Δέσποινα προειδοποιεί τον Φάνη να μην επιτρέψει στον Στάθη να έρθει σε επαφή με τα αρχεία της ΦΙ–ΠΑΝ. Η Πέλλα, με τη βοήθεια της Ματούλας, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να εντοπίσει τον άνδρα που την εμπλέκει στη δολοφονία του Ιταλού διπλωμάτη, αλλά ο Μαρμάρης φαίνεται να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Τέλος, ο Ισίδωρος προσπαθεί να πιέσει τη Χρυσοστόμη για απαντήσεις σχετικά με το σκοτεινό παρελθόν των Πανθέων, ενώ η Μάρμω αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Κίτσο ανοιχτά.

Προβολή εδώ 

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 17

Το ξενοδοχείο της Νίνας Αυγουστάκη γίνεται το επίκεντρο της αθηναϊκής κοινωνίας καθώς φιλοξενεί τα εγκαίνια της κλινικής του Ανδρέα, με καλεσμένους την ελίτ της πόλης. Η λαμπερή εκδήλωση, ωστόσο, κρύβει πίσω της μια σειρά από απρόσμενες και έντονες συναντήσεις και συμβάντα. Ο Θωμάς βιώνει απογοήτευση βλέποντας τη Λιάνα να φτάνει στο πλευρό του Γαζή, ενώ ο Στάθης βρίσκεται αντιμέτωπος με την Αλέκα και τον πατέρα της, Ιορδάνη Βαλλίδη, δύο πρόσωπα που συνδέονται με το παρελθόν του με πολύπλοκο τρόπο.

Ο Μαρμάρης, αντικρίζοντας την Πέλλα, προσπαθεί να παραμείνει ανεντοπίστος, ενώ η βραδιά παίρνει μια απρόσμενη τροπή όταν ο Κίτσος εμφανίζεται με εχθρική διάθεση, προκαλώντας αναστάτωση τόσο στη Μάρμω όσο και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Ενώ η εκδήλωση συνεχίζεται, έξω από το ξενοδοχείο, η Ματούλα μαζί με ένα πλήθος αντιεξουσιαστών διαδηλώνει ενάντια στον Μεταξά, δημιουργώντας επεισόδια και αναταραχή.

Προβολή εδώ 

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 18

Ο Αντρέας, απογοητευμένος και θυμωμένος, κατακρίνει τον Κίτσο για την ανεξήγητη και απαράδεκτη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων. Αν και ο Κίτσος προσπαθεί να απολογηθεί, αποφεύγει να παράσχει σαφείς εξηγήσεις για τις ενέργειές του, καταλήγοντας στη λήψη μιας απόφασης που θα κλονίσει τις ζωές όλων. Η Μάρμω, αν και εμφανώς συγχυσμένη και πληγωμένη, προσπαθεί να κρατήσει τα συναισθήματά της κρυφά, ενώ η Νίνα υποστηρίζει ότι η πρώτη νιώθει κάτι για τον Κίτσο.

Από την άλλη πλευρά, στο χωριό Γραμματικό, ο Ισίδωρος πληροφορείται για την επίθεση που δέχτηκε η Μιρέλλα στο σπίτι της και, παρόλο που είναι λυπημένος, διαπιστώνει ότι εκείνη είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει μόνη της τις προκλήσεις του χωριού. Ταυτόχρονα, η Θάλεια, κατεστραμμένη από τα νέα σχετικά με το πλοίο του Δημήτρη, αναζητά απαντήσεις για το αν οι πληροφορίες που έχει είναι ακριβείς. Εν τω μεταξύ, ο Μαρμάρης προχωρά ατάραχος με τα σχέδια του, δείχνοντας αποφασισμένος να απομακρύνει κάθε εμπόδιο από τον δρόμο του, με την Πέλλα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του.

Προβολή εδώ 

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.