Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 21-22

Οι Πανθέοι - Επεισόδιο 21-22

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 21

Ο Κίτσος βιώνει έντονα συναισθήματα μετά τη συνάντησή του με τη Μάρμω και είναι αποφασισμένος να την πείσει για τα αισθήματά του. Ωστόσο, η Μάρμω αισθάνεται ενοχές και προσπαθεί να αποφύγει τον Ανδρέα, μέχρι να αποφασίσει τι θέλει πραγματικά. Στο μεταξύ, η Λιάνα επισκέπτεται και πάλι το Γραμματικό για να δει τον Θωμά, ενώ ο Ισίδωρος είναι απορροφημένος από μια διαθήκη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα για εκείνον.

Η Μιρέλλα δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές της να πλησιάσει τον Ισίδωρο, ενώ η Χρυσοστόμη αντιμετωπίζει τους προσωπικούς της δαίμονες. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών, ο Φάνης δίνει ελπίδες στον Στάθη για την υποστήριξή του, αλλά η Μαριάννα έχει σχέδια που θα ταρακουνήσουν την ισορροπία της ζωής του.

Προβολή εδώ 

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 22

Η Μάρμω επισκέπτεται τον Κίτσο, προσπαθώντας να τον πείσει να την αφήσει ήσυχη. Ωστόσο, το πάθος μεταξύ τους είναι έντονο και δύσκολο να αγνοηθεί. Ο Αντρέας αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά, βλέποντας την αλλαγή στη συμπεριφορά της Μάρμως και την παρατεταμένη παραμονή του Κίτσου. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να ψάξει το παρελθόν της Μιρέλλας και να επισκεφτεί τη θεία Καλή.

Ο Μαρμάρης προσπαθεί να εμπιστευτεί την Πέλλα για τα σχέδια του, χωρίς να της λέει τα πάντα. Ο Φάνης είναι αποφασισμένος να επαναφέρει τη Βέτα στη ζωή του, ενώ ο Στάθης, πληγωμένος από τον χαμό του Δημήτρη, βρίσκει παρηγοριά στη Ματούλα, η οποία όμως αντιμετωπίζει τις δικές της προκλήσεις.

Προβολή προσεχώς

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.