Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 6-7-8-9-10

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 6-7-8-9-10

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 6-7-8-9-10. Με αγωνία αναμένουμε τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ στην οποία πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι ηθοποιοί.

Προβολή επεισοδίων

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 6

Η προσεχής ανάγνωση της διαθήκης του Βλάση δημιουργεί εντάσεις στην οικογένεια Πανθέων. Η Δέσποινα ανησυχεί για το μέλλον της Μερόπης, ενώ η Χρυσοστόμη και ο Ισίδωρος πιέζουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ο Στάθης προσεγγίζει τον Φάνη για να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες για τον Μπέντοβα, με στόχο να εκβιάσει τον Βαλλίδη. Ωστόσο, η κατηγορηματική αρνηση του θείου του τον φέρνει σε κατάσταση οργής.

Η Πέλλα ανακαλύπτει ότι η Μάρμω σκοπεύει να ποζάρει για τον Κίτσο. Επισκέπτεται τη Μάρμω με μια διαφορετική δικαιολογία και προσπαθεί να την πείσει να αλλάξει γνώμη, αλλά με πονηρό τρόπο.

Τέλος, ο Ισίδωρος έχει μια ακόμη απροσδόκητη συνάντηση με τη Μιρέλλα, το μέντιουμ του Γραμματικού, προσθέτοντας ένα ακόμη στοιχείο μυστηρίου στην ιστορία.

 

Προβολή, εδώ 

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 7, εδώ

Η Μάρμω ανακαλύπτει, με έκπληξη, ότι ο Κίτσος δεν έχει αρχίσει καν να τη ζωγραφίζει, παρά το γεγονός ότι πέρασε αρκετό χρόνο να ποζάρει στο ατελιέ του. Ο Κίτσος της εξηγεί ότι πρέπει πρώτα να την κατανοήσει καλύτερα προτού μπορέσει να την απεικονίσει στον καμβά.

Η Μιρέλλα, το μέντιουμ, ενημερώνει τον Ισίδωρο ότι η βέρα της μητέρας του είναι το κανάλι μέσω του οποίου ο πατέρας του επικοινωνεί με εκείνη από τον άλλο κόσμο. Ο Ισίδωρος είναι αναστατωμένος, αλλά η Μιρέλλα τον καθησυχάζει, λέγοντάς του ότι αν θέλει να επικοινωνήσει με την αποβιωσάσα σύζυγό του, έχει τη δυνατότητα να το κάνει.

Τέλος, ο Μεταξάς σκοπεύει να καλέσει τον Ανδρέα στο γραφείο του, όχι για επαγγελματικούς λόγους αλλά για να συζητήσουν κάτι πολύ πιο προσωπικό. Η κίνηση αυτή προσθέτει ένα ακόμη στοιχείο μυστηρίου και προσωπικής εμπλοκής στην ιστορία.

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 8

Ο Κίτσος και η Μάρμω βρίσκονται σε μια φάση αυξανόμενης εξοικείωσης, ειδικά μετά την πρωτοβουλία της Μάρμως για μια συνάντηση στον Βασιλικό Κήπο. Ο Κίτσος αρχίζει να νιώθει πως τα συναισθήματά του για τη Μάρμω γίνονται ολοένα και πιο έντονα. Σε μια προσπάθεια να καταστείλει αυτά τα αισθήματα, αναζητεί τη συντροφιά της Πέλλας.

Ο Στάθης, από την άλλη πλευρά, γνωρίζει τυχαία την Αλέκα. Δεν γνωρίζει, ωστόσο, ότι είναι η κόρη του πρώην αφεντικού του και του ανθρώπου που σχεδιάζει να εκβιάσει, προσθέτοντας ένα επιπλέον στοιχείο εντάσεως και πολυπλοκότητας στην ιστορία.

Τέλος, ο Ισίδωρος, βυθισμένος στην απόγνωση, ζητά από τη Μιρέλλα να τον βοηθήσει να επικοινωνήσει με το πνεύμα της αποβιωσάσας μητέρας του, της Νένας. Η κίνηση αυτή ανοίγει τον δρόμο για περαιτέρω εξερεύνηση των προσωπικών και συναισθηματικών διαστάσεων των χαρακτήρων.

Προβολή, εδώ 

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 9

Ο Ανδρέας βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση. Ο Μεταξάς τον έχει ζητήσει να εκτελέσει μια πολύ ευαίσθητη και παράνομη ενέργεια: να μεταφέρει τον νεκρό άνδρα της ασφάλειας στην κλινική του και να διεξαγάγει μια κρυφή νεκροψία. Αυτό θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες για τον Ανδρέα, αλλά ο Μεταξάς φαίνεται αποφασισμένος να μάθει τι συνέβη, χωρίς να το μάθει κανείς άλλος.

Ο Κίτσος, από την άλλη πλευρά, αποφασίζει να πάρει τη σχέση του με τη Μάρμω σε ένα νέο επίπεδο. Την καλεί στο ξενοδοχείο της Νίνας και της προτείνει ένα παιχνίδι “ανακάλυψης”, προσθέτοντας μια αίσθηση μυστηρίου και παιχνιδιάρικης εντάσεως στη σχέση τους.

Ο Στάθης, πεπεισμένος ότι θα καταφέρει να εκβιάσει τον Βαλλίδη, πηγαίνει στο σπίτι του, μόνο για να αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Τι θα μπορούσε να είναι αυτή η έκπληξη; Ίσως ο Βαλλίδης ήταν έτοιμος για την επίθεση του Στάθη, ή ίσως υπάρχει κάποιος άλλος στο σπίτι που θα αλλάξει τα πλάνα του Στάθη.

Όλες αυτές οι γραμμές της πλοκής συνθέτουν ένα σύνθετο και ενδιαφέρον σενάριο, γεμάτο αγωνία, μυστήριο και ανατροπές. Κάθε χαρακτήρας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής του, και οι επιλογές που θα κάνουν θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Προβολή, εδώ 

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 10

Ο Κίτσος βρίσκεται σε μια εσωτερική δίνη. Παρόλο που προσπαθεί να αποφύγει τη σκέψη της Μάρμω, φαίνεται πως η παρουσία της έχει γίνει αναπόφευκτη στη ζωή του. Η έλευση της Πέλλας με τα νέα για την παρακολούθηση από την Ασφάλεια προσθέτει μια νέα διάσταση αγωνίας και κινδύνου στην κατάσταση.

Ο Ισίδωρος, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται σε μια προσωπική κρίση. Η αποκάλυψη ότι δεν είναι βιολογικό παιδί του Βλάση τον έχει ρίξει σε μια βαθιά κατάθλιψη και απόγνωση. Το ξέσπασμά του στην Ιλαρία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, και η απόφασή του να φύγει από το σπίτι εντείνει την ανησυχία της οικογένειάς του.

Η Ιλαρία και ο Παναγής, ανησυχούν περισσότερο καθώς περνάει ο χρόνος και δεν έχουν νέα από τον Ισίδωρο. Όταν η νύχτα πέφτει, ο Θωμάς, ο Παναγής και ο Στέφανος αποφασίζουν να τον ψάξουν. Τα ίχνη του Ισίδωρου τους οδηγούν στα παλιά μεταλλεία, ένας χώρος γεμάτος κινδύνους αλλά και μυστήριο.

Τι θα βρουν εκεί; Είναι ο Ισίδωρος εντάξει ή έχει βρεθεί σε μια ακόμη πιο επικίνδυνη κατάσταση; Και πώς θα επηρεάσει αυτό την ήδη τεταμένη κατάσταση στην οικογένεια; Όλα αυτά προσθέτουν μια αίσθηση επείγοντος δράματος στην ιστορία, καθώς κάθε χαρακτήρας βρίσκεται σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής του.

 

Προβολή, εδώ