Σασμός – Επεισόδιο 1-2-3-4 Κύκλος 3

Σασμός - Επεισόδιο 1-2-3-4 - Κύκλος 3

Σασμός – Επεισόδιο 1-2-3-4 Κύκλος 3 . Δείτε τα επεισόδια της σειράς, έτσι όπως θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα.

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (3ος Κύκλος)

Η κατάσταση στο χωριό είναι εξαιρετικά τεταμένη. Ο Μαθιός και η Βασιλική βρίσκονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, και ο Νικηφόρος δυσκολεύεται να κρατήσει τον εαυτό του. Η οργή του ξεσπά, δημιουργώντας συγκρούσεις με τους ανθρώπους που αγαπά, και φαίνεται ότι οι σχέσεις τους δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες.

Η ατμόσφαιρα στο χωριό είναι γεμάτη αγωνία, καθώς οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του Φαρμάκη δεν έχουν αποδώσει. Ο Παύλος είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης, και ο φόβος για την αναζωπύρωση μιας παλιάς βεντέτας ανάμεσα στις δύο οικογένειες γίνεται όλο και πιο πραγματικός.

Σε αυτό το ήδη εκρηκτικό περιβάλλον, μια αποκάλυψη έρχεται να προσθέσει ακόμη περισσότερη ένταση στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Επιπλέον, ένας χαρακτήρας από το παρελθόν επιστρέφει, και η παρουσία του φαίνεται να αλλάζει τα πάντα. Μετά την επιστροφή του, είναι σαφές ότι το χωριό δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Προβολή: εδώ

 

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 (3ος Κύκλος)

Η Στέλλα επιστρέφει στο χωριό, αναζητώντας απαντήσεις για τον Ευθύμη, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη ένταση στην κατάσταση. Ο Αντώνης, από την πλευρά του, καταβάλλει προσπάθειες να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα στο μαντρί, ενώ η Βασιλική αποκαλύπτει κάτι που βάζει τον Νικηφόρο σε μια δύσκολη θέση, ίσως τη δυσκολότερη της ζωής του. Ο Μαθιός, μεταξύ των άλλων, βρίσκεται αντιμέτωπος με την υλοποίηση ενός εφιαλτικού ονείρου.

Η Καλλιόπη, μετά τον ακυρωθέντα γάμο της, ανακαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις του Αστέρη και της Αργυρώς, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη αβεβαιότητα και αγωνία στη ζωή της. Ο Παύλος, που είχε σχέδια για μια μεγάλη κίνηση, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη: η άφιξη ενός νέου προσώπου στο χωριό, που φαίνεται να έχει τη δύναμη να αλλάξει τα πάντα. Η κατάσταση είναι πλέον πιο περίπλοκη και αβέβαιη από ποτέ.

Προβολή: εδώ 

 

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 (3ος Κύκλος)

Ο Νικηφόρος βιώνει το βάρος μιας πικρής προδοσίας, ενώ ο φίλος του, Μανόλης, αντιμετωπίζει τη δική του σχέση με την Τζένη, που φαίνεται να είναι σε κρίσιμο σημείο. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρης είναι ενθουσιασμένος με το νέο ρόλο του ως θείος, αλλά η Αργυρώ ανησυχεί για τις πιθανές κινήσεις του δικού της θείου, του Αντρέα Βρουλάκη.

Ο Αντώνης φαίνεται να πλησιάζει στην επίλυση του μυστηρίου του πυροβολισμού στο μαντρί, ενώ ο Δημήτρης πιέζει τον Μαθιό, φέρνοντάς τον σε μια δύσκολη κατάσταση. Ο Παύλος, μέσα στη νύχτα, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που θα μπορούσε να αλλάξει πολλά. Τέλος, η Καλλιόπη ανακαλύπτει μια σοκαριστική αλήθεια που θα ανατρέψει την προσωπική της ισορροπία. Η κατάσταση είναι πιο εύθραυστη από ποτέ, με πολλές ανατροπές και αβεβαιότητες.

Προβολή: εδω 

 

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 (3ος Κύκλος)

Ο Αντρέας είναι έξω φρενών όταν ανακαλύπτει τη σχέση μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς. Πηγαίνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων για να απαιτήσει απαντήσεις, αλλά δεν είναι προετοιμασμένος για την αντίδραση που θα ακολουθήσει. Ο Νικηφόρος, αναζητώντας κάποια στήριξη, καταφεύγει στον φίλο του Μανόλη, ενώ ο Μαθιός θέλει να τον δει, αλλά ο Νικηφόρος αρνείται.

Η Αιμιλία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απροσδόκητη πρόταση που την αφήνει άφωνη. Ο Βαγγέλης, μετά από μια επίσκεψη στη φυλακή, βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση με σημαντικά διλήμματα. Η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι από το νοσοκομείο, έχοντας συμφωνήσει με την Καλλιόπη να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό της οικογένειας. Ο Φραγκιαδάκης και ο Γιώργος συνεχίζουν να ψάχνουν για απαντήσεις σχετικά με τον πυροβολισμό του Μαθιού, αλλά η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν θα έπρεπε, με καταστροφικές συνέπειες. Η κατάσταση είναι πλέον εξαιρετικά εύθραυστη, με την αγωνία να κορυφώνεται.

Προβολή: εδώ 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ