Σασμός ο Επίλογος – Όλα τα επεισόδια – 3 Κύκλος

Σασμός ο Επίλογος - Όλα τα επεισόδια - 3 Κύκλος

Σασμός  ο Επίλογος. Όλα τα επεισόδια – 3 Κύκλος.  Μια ελληνική τηλεοπτική σειρά που κυμαίνεται ανάμεσα στο δράμα και τον έρωτα.

Το χωριό της Άνω Ποριάς γίνεται το επίκεντρο ενός συναισθηματικού σεισμού. Οι κεντρικοί χαρακτήρες βρίσκονται σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής τους, αγωνιζόμενοι να αντισταθούν στις αντιξοότητες της μοίρας. Ενώ η ελπίδα ανάβει φωτιές στις καρδιές τους, η ισορροπία είναι εύθραυστη και ανατρέπεται συνεχώς.

Νέες φιγούρες εμφανίζονται στο προσκήνιο, σαν σκοτεινές σιλουέτες που έρχονται να διαταράξουν την ήδη εύθραυστη ισορροπία. Είναι έτοιμοι να παίξουν τον ρόλο του “κακού” για να εμποδίσουν κάθε προσπάθεια ειρήνης και συμφιλίωσης. Παλιές αδικίες και ατιμώρητα εγκλήματα ξυπνούν τα πιο σκοτεινά στοιχεία της ανθρώπινης φύσης, προκαλώντας ανεξέλεγκτες καταστροφές και απώλειες.

Σ’ αυτό το σκηνικό, ο έρωτας και το μίσος, το φως και το σκοτάδι, τα όνειρα και οι εφιάλτες, όλα αλληλοεπιδρούν με τρόπο που αλλοιώνει τις ψυχές και τις προσωπικότητες των χαρακτήρων. Και όταν οι προσωπικές τους ζωές απειλούνται, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής τους, κάποιες εκ των οποίων μπορεί να μην έχουν δρόμο επιστροφής.

 

Σασμός ο Επίλογος

Σασμός ο Επίλογος – Όλα τα επεισόδια – 3 Κύκλος  και όλα όσα θα δούμε…

Η τρίτη σεζόν έρχεται στις οθόνες μας την Δευτέρα 25/09/2023

 

Η αναμονή για την επόμενη σεζόν της ελληνικής τηλεοπτικής σειράς “Σασμός – Ο Επίλογος” είναι στα ύψη, και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε προμηνύει ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις. Η απουσία του Αστέρη από το βίντεο, με τη μόνη του εικόνα να είναι μια φωτογραφία που καίγεται, έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα συζητήσεων. Φαίνεται πως η Αργυρώ θα βιώσει βαθιά θλίψη, ίσως ακόμη και την απώλεια του αγαπημένου της, μετά τον γάμο τους.

Ενώ οι βασικοί πρωταγωνιστές συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο, η σειρά ετοιμάζεται να προσθέσει και νέα “αίμα” στο καστ. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι έτοιμος να ενταχθεί στην ιστορία με έναν ρόλο που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.

Η αποχώρηση του Παύλου από το χωριό είναι μια άλλη σημαντική εξέλιξη που θα έχει επιπτώσεις στην πλοκή. Η απόφασή του να αφήσει πίσω του τη ζωή στο χωριό θα είναι ο καταλύτης για μια σειρά από γεγονότα που θα αλλάξουν τις ζωές όλων.

Τέλος, ο Νικηφόρος, που το τελευταίο επεισόδιο τον έδειξε να πυροβολεί τον Μαθιό χωρίς όμως να τον σκοτώνει, αναμένεται να είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού στα ύψη. Στο νοσοκομείο, η Βασιλική και η Καλλιόπη θα παλέψουν για τη ζωή τους, αλλάζοντας για πάντα τη δυναμική μεταξύ των χαρακτήρων.

Σίγουρα, η νέα σεζόν φαίνεται πως θα είναι γεμάτη ανατροπές, συναισθηματικές διακυμάνσεις και αγωνία, καθώς οι ήρωες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

 

Προβολή όλων των επεισοδίων του 3 Κύκλου

01-02-03-04
05-06-07-08
09-10-11-12
14-15-16

Δείτε περισσότερα για την σειρά ¨Σασμός ““, εδώ.