Σασμός – Επεισόδιο 14-15-16 Κύκλος 3

Σασμός - Επεισόδιο14-15-16 Κύκλος 3

Σασμός – Επεισόδιο 9-10-11-12 Κύκλος 3 . Δείτε τα επεισόδια της σειράς, έτσι όπως θα προβληθούν από τη συχνότητα του Alpha, την επόμενη εβδομάδα. .

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (3ος Κύκλος)

Η αναταραχή επικρατεί στο χωριό όταν το σπίτι του Παύλου πέφτει θύμα εμπρησμού, εν μέσω των προετοιμασιών για τους αρραβώνες της Αργυρώς και του Αστέρη. Ο Αντρέας υπονοεί ότι οι Σταματάκηδες είναι υπεύθυνοι και συγκρούεται με τον Παύλο, ενώ ταυτόχρονα απομονώνει τον τελευταίο από τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο, δηλώνοντας τον ως εχθρό. Από την άλλη πλευρά, η Εύα συλλέγει πληροφορίες για όσους θεωρεί ότι μπορεί να είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο του αδερφού της, Ευθύμη.

Η Αιμιλία αποχαιρετά το χωριό με έναν μικρό εορτασμό, ενώ η γιαγιά Ειρήνη αντιλαμβάνεται ότι κάτι κακό πλησιάζει. Τέλος, η Εύα κάνει μια έκπληκτική επίσκεψη στον Αντρέα, προκαλώντας την έκπληξή του.

Προβολή προσεχώς

 

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 (3ος Κύκλος)

Η γιαγιά Ειρήνη καταρρέει, προκαλώντας ανησυχία στη Μαρίνα και την Κατερίνα, οι οποίες καλούν τον γιατρό. Ωστόσο, οι προβλέψεις της ηλικιωμένης γυναίκας σοκάρουν όλους. Μια έντονη αντιπαράθεση λαμβάνει χώρα μεταξύ Παύλου και Αντρέα σχετικά με το θέμα του σασμού, κατά τη διάρκεια της οποίας ανταλλάσσονται πικρές αλήθειες.

Συνεδριάσεις λαμβάνουν χώρα στα σπίτια των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, αλλά τα αποτελέσματα είναι αβέβαια. Η Θοδώρα, παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη, συνεχίζει να παλεύει με εφιάλτες και δυσοίωνες προβλέψεις. Τέλος, ένα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου αποκαλύπτει στον Αντώνη ότι οι ανησυχίες της Βασιλικής για την επιστροφή της καρφίτσας του Ευθύμη δεν είναι αβάσιμες.

Προβολή προσεχώς

 

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 (3ος Κύκλος)

Ο Παύλος προχωρά σε μια ανεπανόρθωτη διακοπή σχέσεων με τους συγγενείς του, ενώ η οικογένεια του Μαθιού επίσης εκφράζει αντιπάθεια προς τους επικείμενους αρραβώνες της Αργυρώς και του Αστέρη. Η Καλλιόπη και η γιαγιά Ρήνη αποφασίζουν να παρέμβουν, ελπίζοντας να αποτρέψουν περαιτέρω καταστροφές, καθώς όλο το χωριό φαίνεται να είναι σε κατάσταση έντασης.

Ο Αντρέας προσπαθεί να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες για την Εύα, ενώ παράλληλα, με την υποστήριξη του Τηλέμαχου και του Λάζαρου, σχεδιάζει την επόμενη κίνησή του. Εκμεταλλευόμενος την πυρκαγιά, ανακαλεί την προηγούμενη έγκρισή του για την ένωση των δύο οικογενειών.

Προβολή προσεχώς

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ