Σασμός – Επεισόδιο 26/09/2023

Σασμός - Επεισόδιο 26/09/2023
Σασμός – Επεισόδιο 26/09/2023

Η Στέλλα, με την επιστροφή της, φέρνει μαζί της αναμνήσεις και ανοικτούς λογαριασμούς. Οι σχέσεις της με τον Ευθύμη είναι ακόμη ανεξιχνίαστες και το παρελθόν τους θα ανακατευτεί με το παρόν, δημιουργώντας νέες συγκρούσεις.

Ο Αντώνης, με την αμείλικτη αποφασιστικότητά του, ανακαλύπτει στοιχεία που θα μπορούσαν να φωτίσουν την υπόθεση του μαντριού. Η Βασιλική, με την αποκάλυψή της, βάζει τον Νικηφόρο σε μια θέση όπου οι αξίες του και οι αποφάσεις του θα δοκιμαστούν στο έπακρο.

Ο Μαθιός, παρά την εμπειρία και τη σοφία του, βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν εφιάλτη που δεν είχε προβλέψει. Η πραγματικότητα και τα όνειρα συγχέονται, αφήνοντάς τον αναστατωμένο και αναζητώντας απαντήσεις.

Η Καλλιόπη, απογοητευμένη και πληγωμένη, ανακαλύπτει την πραγματική φύση των ανθρώπων γύρω της. Η αποκάλυψη για τον Αστέρη και την Αργυρώ την κάνει να αναθεωρεί τις επιλογές της και τη θέση της στο χωριό.

Ο Παύλος, πάντα έτοιμος για το επόμενο βήμα, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη πρόκληση. Το νέο πρόσωπο που εμφανίζεται στο χωριό φέρνει μαζί του μυστήριο και αναταράξεις, και ο Παύλος θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του.

Το χωριό, με τις συνεχείς εξελίξεις και τις ανατροπές, βρίσκεται σε μια κατάσταση αναμονής, όπου κάθε κίνηση και απόφαση μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

 

Διαβάστε τις εξελίξεις στον 3 κύκλο της σειράς, εδώ.