Σασμός – Επεισόδιο 9-10-11-12 Κύκλος 3

Σασμός - Επεισόδιο 9-10-11-12 Κύκλος 3

Σασμός – Επεισόδιο 9-10-11-12 Κύκλος 3 . Δείτε τα επεισόδια της σειράς, έτσι όπως θα προβληθούν από τη συχνότητα του Alpha, την επόμενη εβδομάδα. .

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 (3ος Κύκλος)

Η επιστροφή του Νικηφόρου και η ενοχοποίηση του Φαρμάκη αναστατώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων της Άνω Ποριάς. Η Βασιλική, παρόλο που βρίσκει μια παράξενη παρηγοριά στην ελπίδα ότι η δικαιοσύνη ίσως επιτελεστεί, δεν μπορεί να αποφύγει τη σκέψη του πόνου που έχει προκληθεί.

Οι αρραβώνες του Αστέρη και της Αργυρώς φέρνουν μια αύρα γιορτής και ενότητας στην οικογένεια, αλλά η σκιά του Αντρέα και των σκοτεινών του σχεδίων παραμένει μια απειλή που κρέμεται πάνω από τους χαρακτήρες. Η μεταστροφή του χαρακτήρα του, παρόλο που είναι εντυπωσιακή, δεν καταφέρνει να σβήσει τις υποψίες και τους φόβους που έχουν δημιουργηθεί.

Ο Αντώνης, με το όπλο του φόνου στα χέρια του και το γράμμα του Φαρμάκη, βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, προσπαθώντας να καταλάβει πώς ταιριάζουν όλα τα κομμάτια του παζλ. Η γιαγιά, αποφασίζοντας να αποκαλύψει το μυστικό του Αντρέα στη Μαρίνα, θέτει σε κίνδυνο την ισορροπία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των χαρακτήρων, ενώ η Καλλιόπη προετοιμάζεται να ανατρέψει τη ζωή του Νικηφόρου με την αποκάλυψη της αλήθειας για τον Μαθιό.

Η Εύα, με τη συνάντησή της με τον Παύλο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, γεμάτο αβεβαιότητα και φόβο, καθώς τα μυστικά που έχουν κρυφτεί για τόσο καιρό αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια, απειλώντας να καταστρέψουν τις ζωές όλων των χαρακτήρων. Η ιστορία εξελίσσεται, με τις σχέσεις να δοκιμάζονται και τα μυστικά να αποκαλύπτονται, φέρνοντας τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις και αποφάσεις.

Προβολή: εδώ

 

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 (3ος Κύκλος)

Η Εύα, με την επίσκεψή της στον Παύλο, προκαλεί μια ατμόσφαιρα αβεβαιότητας και περιέργειας, καθώς οι πραγματικές της προθέσεις παραμένουν ένα μυστήριο. Ο Αντρέας, από την άλλη πλευρά, με την προσέγγισή του προς τη Στέλλα και τη Βασιλική, προσθέτει ένα επιπλέον στοιχείο κινδύνου και αβεβαιότητας στην ιστορία.

Η Θοδώρα, αντιμετωπίζοντας τις σκοτεινές αναμνήσεις της, και η Μαρίνα, που προσπαθεί να την κατανοήσει και να την υποστηρίξει, προσθέτουν μια διάσταση ευαισθησίας και ενδοσκόπησης στην πλοκή. Η αποδείξεις της αθωότητας του Βαγγέλη και η ανικανότητα του παπά να πείσει τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο για τον σασμό, προσφέρουν μια αίσθηση δικαιοσύνης και απογοήτευσης αντίστοιχα.

Ο Νικηφόρος, βρίσκεται σε μια διαδικασία αυτο-ανακάλυψης και αυτο-αποδοχής, προσπαθώντας να κατανοήσει και να αποδεχτεί τον Μαθιό και την πραγματικότητα που του παρουσιάζεται. Η ένταση μεταξύ του Αντρέα και του Μαθιού κορυφώνεται, και η τυχαία συνάντησή τους θα οδηγήσει σε μια αναμέτρηση που θα καθορίσει την πορεία των γεγονότων και θα αφήσει τον νικητή να αναδειχθεί, ενώ ο ηττημένος θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της αποτυχίας του.

Προβολή: Προσεχώς

 

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11 (3ος Κύκλος)

Το χωριό βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για τους επικείμενους αρραβώνες της Αργυρώς και του Αστέρη, με την ελπίδα ότι οι παλιές διαμάχες και η βίαιη ιστορία μεταξύ των οικογενειών Βρουλάκη και Σταματάκη έχουν φτάσει σε τέλος, παρά την ανεκπλήρωτη επιθυμία για ειρήνη μέσω του σασμού.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αντρέας σχεδιάζει να προκαλέσει το χάος με τους δικούς του τρόπους.

Από την άλλη πλευρά, ο Αντώνης εξακολουθεί να ψάχνει απαντήσεις σχετικά με τον θάνατο του Ευθύμη, διατηρώντας επιφυλάξεις για την αθωότητα του Παύλου, παρόλο που αυτός είναι ολοφάνερα κατεστραμμένος από την απώλεια του φίλου του. Ο Νικηφόρος, από την πλευρά του, αρχίζει να συμφιλιώνεται με την ιδέα ότι ο Μαθιός είναι ο πατέρας του.

Εν τω μεταξύ, η Εύα επισκέπτεται τον τάφο του αδερφού της και παρακαλεί τον παπά Μιχάλη να κρατήσει το μυστικό της ταυτότητας. Μια ακόμη ξαφνική συνάντηση με την Εύα ενθουσιάζει τον Αντρέα, ο οποίος δεν περίμενε να την ξαναδεί.

Προβολή: Προσεχώς

 

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12 (3ος Κύκλος)

Ο Νικηφόρος καταβάλλει προσπάθειες να επανορθώσει τη σχέση του με τον Μαθιό. Καθώς πατέρας και γιος πλησιάζουν, προσπαθούν να ανακτήσουν τις χαμένες στιγμές τους. Παράλληλα, μια συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη προκαλεί υποψίες στον Αντρέα, προσθέτοντας ένα ακόμη εργαλείο στον αρσεναλ του για εκδίκηση.

Η προετοιμασία για τους αρραβώνες προχωράει με ενθουσιασμό και ρυθμό. Ενώ η Θοδώρα φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο, η γνωριμία της με την Εύα και μια δυσοίωνη προαισθησία από τον Παντελή φέρνουν σκοτεινά σύννεφα πάνω από την ευτυχία της με τον Γιώργο. Η Βασιλική αντιμετωπίζει κάτι που τη σοκάρει και ξυπνά πόνους από το παρελθόν της. Ταυτόχρονα, ο Αντρέας ενεργοποιεί το διαβολικό του πλάνο, απειλώντας να καταστρέψει κάθε ελπίδα για μια ειρηνική συνύπαρξη.
Προβολή: Προσεχώς

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ