Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 1-2-3

Το προξενιό της Ιουλίας - Επεισόδιο 1-2-3

Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 1-2-3, όπως θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα από τη συχνότητα του Alpha

Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 1

Τύρναβος, 1959. Ο Γρηγόρης Ραζίνης και η Ιουλία Σκούταρη, δύο νεαροί, βιώνουν μια κρυφή ερωτική ιστορία, καθώς μια βαθιά οικογενειακή κόντρα υπονομεύει τη σχέση τους. Η έχθρα ξεκίνησε όταν ο παππούς του Γρηγόρη κατέσχεσε τα βοσκοτόπια του παππού της Ιουλίας.

Η προδοσία ενός φίλου και ένα παλιό συμβόλαιο που αποκαλύπτεται από έναν ηλικιωμένο συμβολαιογράφο λίγο πριν τον θάνατό του, φέρνει τα πάνω-κάτω στη σχέση των νέων και προκαλεί αναταραχή. Ενώ πραγματοποιείται ο γάμος της ανιψιάς του τοπικού διοικητή της χωροφυλακής, Στασινόπουλου, στον Τύρναβο, κρυφές σχέσεις και παλιές αμαρτίες βγαίνουν στο φως. Η προσπάθεια του πατέρα να επιλύσει τη διαφορά μεταξύ των οικογενειών δεν θα καταλήξει όπως θα ήθελε, και η παλαιά κόντρα θα καταλήξει σε βίαιη σύγκρουση, με το αίμα να χύνεται.

Προβολή: εδώ

 

Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 2

Η ήρεμη καθημερινότητα του Τυρνάβου ταράζεται από την είδηση ενός φόνου, προκαλώντας σάλο στη μικρή κοινότητα. Ο διοικητής της χωροφυλακής, Κωστής Στασινόπουλος, εμπλέκεται σε μια περίπλοκη έρευνα, η οποία κινείται γύρω από έναν κύκλο ατόμων, με επίκεντρο τον Γρηγόρη και την Ιουλία, ένα ζευγάρι που διατηρεί μια κρυφή ερωτική σχέση.

Η ανακάλυψη της σχέσης τους, που φαίνεται να συνδέεται με την υπόθεση της δολοφονίας, οδηγεί τον Στασινόπουλο σε μια σειρά από ανακρίσεις και αποκαλύψεις, ενώ παράλληλα εξετάζει παλιές κόντρες και μυστικά. Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο με την άφιξη του Γιωργίκη Προβιό, ενός πλούσιου γαιοκτήμονα από τη Λάρισα και κουμπάρου του Στασινόπουλου, ο οποίος είναι γοητευμένος από την Ιουλία.

Η κατάσταση κλιμακώνεται όταν ο Ρήγας, ο εκρηκτικός αδερφός της Ιουλίας, αποφασίζει να λάβει δικαιοσύνη με τα ίδια του τα χέρια, προσθέτοντας έναν ακόμη παράγοντα κινδύνου στην ήδη εκρηκτική κατάσταση…

 

Προβολή: εδώ

 

Επεισόδιο 3

Η Ιουλία, πληγωμένη από μια χαμένη σφαίρα, κατευθύνεται εσπευσμένα προς τον υγειονομικό σταθμό του Τυρνάβου, με τον Γιωργίκη Προβιό να την μεταφέρει εκεί, ελπίζοντας σε άμεση βοήθεια.

Ταυτόχρονα, η Κυριακούλα, μητέρα του Γρηγόρη, και ο Στασινόπουλος αναρριχώνται στο βουνό, προσπαθώντας να διαπραγματευτούν την απελευθέρωση του Στράτου, του συζύγου της. Η κόρη τους, Αλεξάνδρα, μια δημοσιογράφος από την Αθήνα, επιστρέφει στον Τύρναβο μετά από πολλά χρόνια, αφού διαβάζει για τα γεγονότα στην εφημερίδα της, αποφασισμένη να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, η Στάσα Σκούταρη, προσπαθώντας να προστατέψει την οικογένειά της από περαιτέρω κινδύνους, αποφασίζει να αφήσει τον Τύρναβο πίσω και να μετακομίσει με τους δικούς της στη Λάρισα. Αγνοεί, ωστόσο, ότι η Ιουλία και ο Γρηγόρης έχουν σχεδιάσει μια κρυφή απόδραση προς την Αθήνα, προετοιμάζοντας τα πάντα για τη νέα τους ζωή…

Προβολή: εδώ 

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.