Το Προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 4-5-6-7-8

Το Προξενιό της Ιουλίας - Επεισόδιο 4-5-6-7-8

Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδια 4 5-6-7-8 όπως θα προβληθούν προσεχώς από τη συχνότητα του Alpha.

Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 4

Η παράδοση του Στράτου Ραζίνη στις αρχές προκαλεί αναστάτωση στους Γρηγόρη και Ιουλία, αφού, παρά το ότι φαίνεται να είναι ο πιθανότερος δράστης του φόνου, το κίνητρο και το όπλο του εγκλήματος παραμένουν άγνωστα. Η επιστροφή της Αλεξάνδρας, μετά από πολλά χρόνια, για να υποστηρίξει την οικογένειά της, προσθέτει περισσότερη τάση στην ήδη τεταμένη κατάσταση των Ραζίνη.

Από την άλλη πλευρά, η οικογένεια Σκούταρη βιώνει δύσκολες στιγμές, κάτι που φέρνει τον Γιωργίκη Προβιό κοντά στη Στάσα, καθώς προσπαθεί να πλησιάσει την Ιουλία. Ταυτόχρονα, στο μανούσιο του στη Λάρισα, ο γιος του Χρήστος, που αντιμετωπίζει εφιάλτες και βίαια όνειρα για καιρό, περνάει μια κρίση που σχετίζεται με τον πρόωρο θάνατο της μητέρας του, κατάσταση που τον οδηγεί σε εξτρεμιστικές πράξεις. Σε αυτή την περίοδο κορύφωσης των πιέσεων, δεν είναι ο μόνος που θα χάσει τον έλεγχο…

Προβολή: εδώ 

 

Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 5

Η επέμβαση του Στασινόπουλου καθίσταται καθοριστική για την Ιουλία, η οποία, βυθισμένη σε μια θάλασσα απόγνωσης, κινείται προς μια επικίνδυνη κατεύθυνση. Ταυτόχρονα, στο παλάτι των Προβιού, μια έντονη διαμάχη ξεσπά, με την Χάδω να αντιτίθεται σφοδρά στην επιθυμία του αδερφού της να παντρευτεί τη νεαρή και όμορφη κόρη του Σκούταρη. Η Αλεξάνδρα, βιαστικά κινούμενη προς τον Γρηγόρη, αναλαμβάνει την αναζήτηση της Ιουλίας για να της μεταφέρει τους λόγους για τους οποίους τα σχέδιά τους πρέπει να αναβληθούν, ενώ η Ιουλία και η μητέρα της, λίγο πριν αναχωρήσουν για τη Λάρισα, πληροφορούνται για την εθελοντική παράδοση του Στράτου, τον οποίο ο Στασινόπουλος έχει ήδη αρχίσει να ανακρίνει.

Η Κυριακούλα επιμένει ότι ο Γρηγόρης οφείλει να υποστηρίξει τον πατέρα του με όποιο τρόπο μπορεί, ενώ η Αλεξάνδρα καταφέρνει να προσλάβει έναν νεαρό και φιλόδοξο δικηγόρο, τον Δημήτρη Ατζαλίνα, για την υπεράσπιση του Στράτου. Ωστόσο, ο Στράτος φαίνεται να έχει διαφορετικά σχέδια στο μυαλό του και δεν είναι πρόθυμος να δεχτεί τη βοήθεια που του προσφέρει η κόρη του…

Προβολή: εδώ 

 

Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 6

Ο Γιωργίκης, αποφασίζει να προχωρήσει στη ζωή του με την νεαρή Ιουλία και λαμβάνει την απόφαση να της στείλει προξενιό μέσω της Κερασίνας. Η απόφαση αυτή προκαλεί την οργή της αδελφής του, Χάδω, η οποία απευθύνεται στον κουμπάρο και φίλο του, Κωστή Στασινόπουλο, ελπίζοντας να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να αποφύγει έναν γάμο με μια κοπέλα πολύ νεότερη του.

Ταυτόχρονα, στο αρχοντικό, λόγω ενός μικρού παρεξηγήματος, ο Χρήστος και η Στεφάνια νομίζουν ότι το προξενιό αφορά τον γιο του Γιωργίκη και όχι τον ίδιο. Ενώ η Στάσα και η Ιουλία επισκέπτονται το σπίτι που προορίζεται να γίνει το νέο τους καταφύγιο στη Λάρισα, εξετάζοντας τις ανάγκες για επισκευές, ο Γρηγόρης βρίσκει την ευκαιρία να συναντηθεί και πάλι με την Ιουλία, δίνοντάς της νέες υποσχέσεις και προσπαθώντας να την πείσει ότι θα φύγουν μαζί για την Αθήνα το συντομότερο δυνατόν. Κανείς τους δεν γνωρίζει για το προξενιό που η Κερασίνα παραδίδει στη Στάσα, το οποίο θα προκαλέσει τέτοιο σοκ στην Ιουλία, που θα την οδηγήσει για ακόμη μια φορά στα όρια της.

Προβολή: εδώ 

 

Επεισόδιο 7

Ο Γιωργίκης, βαθιά επηρεασμένος από το ατύχημα της Ιουλίας, βρίσκεται πλέον πιο κοντά στην οικογένεια Σκούταρη, προσφέροντας ό,τι βοήθεια μπορεί. Από την άλλη πλευρά, ο Γρηγόρης, συγκλονισμένος από την κατάσταση της Ιουλίας, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να την επισκεφτεί στο νοσοκομείο, χρησιμοποιώντας ακόμα και τον Ζήση ως “μεταφραστή” των συναισθημάτων τους. Την ίδια στιγμή, ο Στράτος, παρότι βρίσκεται στα κρατητήρια, αρνείται να παραδεχτεί την ενοχή του χωρίς κάποιες εγγυήσεις από τον Στασινόπουλο για μια πιο ήπια μεταχείριση.

Η Στάσα, αντιλαμβανόμενη τους πιθανούς κινδύνους που κρύβει η σχέση της Ιουλίας με τον Γρηγόρη Ραζίνη, την ενημερώνει για το προξενιό που πρότεινε ο Γιωργίκης Προβιός. Παρόλο που η Ιουλία το απορρίπτει, ένα απρόσμενο γεγονός θα την οδηγήσει σε μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που έχει αντιμετωπίσει ποτέ στη ζωή της…

Προβολή: Προσεχώς

 

Επεισόδιο 8

Η Ιουλία, αντιμετωπίζοντας τα σοκαριστικά αποτελέσματα των ιατρικών της εξετάσεων, βυθίζεται σε έναν κόσμο απόλυτου πανικού, μην έχοντας τη δύναμη να μοιραστεί τα νέα με κανέναν. Παρόλο που ο Γρηγόρης καταφέρνει να την επισκεφτεί κρυφά στο νοσοκομείο, η συνάντησή τους διακόπτεται απότομα από τον Στασινόπουλο, ο οποίος τον προειδοποιεί να διατηρήσει απόσταση.

Η Ιουλία, απομονωμένη και χωρίς τον αγαπημένο της Γρηγόρη, απορρίπτει ακόμη και την καλοσύνη του Γιωργίκη Προβιού, ο οποίος της φέρνει τριαντάφυλλα από τον κήπο του αρχοντικού, προκαλώντας την οργή του Χρήστου, που φροντίζει τα λουλούδια. Την ίδια ώρα, ο Στράτος, αφού απογοητεύεται από την άρνηση του Στασινόπουλου να τον βοηθήσει, αναθέτει στον Γρηγόρη μια κρίσιμη αποστολή, ενώ αυτός βρίσκεται υπό πίεση τόσο από τη χωροφυλακή όσο και από τον δικηγόρο Ατζαλίνα να αποκαλύψει πληροφορίες για το όπλο της δολοφονίας.

Η Στάσα, προσπαθώντας να πείσει την Ιουλία να αποδεχτεί το προξενιό του Προβιού, καταλήγει να αποκαλύψει κατά λάθος ένα μυστικό από το παρελθόν της που ήταν άγνωστο σε όλους. Και όταν έρχεται η ώρα για την κατάθεση του Στράτου, αυτός πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή ανατροπή, αφήνοντας όλους άφωνους.

Προβολή: Προσεχώς

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς., εδώ.