Το Προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 9-10

Το Προξενιό της Ιουλίας - Επεισόδιο 9-10

Το Προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 9

Η απρόσμενη στροφή στη συμπεριφορά του Στράτου προκαλεί σύγχυση ακόμη και στους πλησιέστερους του, οι οποίοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν τις προθέσεις του. Ωστόσο, σύντομα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο Στράτος, βεβαιωμένος πως δεν υπάρχει στοιχείο που να τον καταδικάζει, προσδοκά να αποφύγει τη δικαιοσύνη.

Οι ταχείες εξελίξεις στην υπόθεση φέρνουν τον Ατζαλίνα και την Αλεξάνδρα κοντά, με τη δεύτερη να αποκαλύπτει την προσωπική της ιστορία, τη διαμάχη με την οικογένειά της και το προξενιό που την οδήγησε στην Αθήνα. Παράλληλα, ο Γιωργίκης προσπαθεί να πείσει τον Χρήστο να φέρει στο σπίτι τον ψυχίατρο, με την υπόσχεση ότι θα φέρει και την Ιουλία. Η Στάσα, από την άλλη, προσπαθεί να εξηγήσει στον Γιωργίκη ότι η Ιουλία χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει για τον αρραβώνα τους.

Τέλος, ένα φόρεμα που ανήκει στην Κατερίνη προσφέρει την ευκαιρία στην Βαγγελίτσα να αισθανθεί πιο ενήλικη και να τραβήξει τα βλέμματα.

Προβολή: Προσεχώς

 

Το Προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 10

Στο νοσοκομείο, η Στάσα αντιμετωπίζει τον Γρηγόρη, προσπαθώντας να τον αποτρέψει από το να συναντήσει την Ιουλία. Η Ιουλία, παρά τις πιέσεις της μητέρας της, αντιστέκεται στην ιδέα του προξενιού. Σε άλλο δωμάτιο, η Χάδω πιέζει τον Γιωργίκη να διευκρινίσει στον Χρήστο τις προθέσεις του για την Ιουλία.

Την ίδια στιγμή, η Κυριακούλα προσπαθεί να πείσει τον Στασινόπουλο, ο οποίος αναζητά το όπλο της δολοφονίας, να αφήσει τον Στράτο ελεύθερο λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Ο Γρηγόρης μοιράζεται τα εσωτερικά του διλήμματα με την Αλεξάνδρα, ενώ η Βαγγελίτσα αποκαλύπτει στον πατέρα της ποιος πρόδωσε τη σχέση της Ιουλίας με τον Γρηγόρη.

Ο Κωστής Στασινόπουλος φέρνει νέα στοιχεία στην υπόθεση, προκαλώντας ανατροπές. Η Αλεξάνδρα, προσπαθώντας να προστατέψει τον αδελφό της, αποκαλύπτει στο Δημητρό ένα μυστικό που τον εμπλέκει, ενώ ο Γρηγόρης λαμβάνει μια απροσδόκητη είδηση από τη μητέρα του που τον αφήνει άφωνο.

Προβολή: Προσεχώς

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς., εδώ.