Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 22-23-24-25

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 22-23-24-25

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 22-23-24-25

Δικαίωση, επεισόδιο 22. Ο Νικηφόρος περνάει τόσο δύσκολα στην απομόνωση, αλλά δεν λέει σε κανέναν που έχει βάλει το έγγραφο. Η Τζίνα κοντεύει να τρελαθεί βλέποντας τι περνάει ο πατέρας της και αγωνιά για την τύχη του. Ακόμη σχεδιάζει να αποφυλακιστεί και να βγουν στο εξωτερικό. Ο Χρήστος προσπαθεί να μάθει γιατί η Μυρτώ δεν του μιλάει πια, και η Λία τον παρηγορεί. Η Τζίνα ορκίζεται να εκδικηθεί την Βάλια για τα όσα πέρασε. Η ημέρα αποφυλάκισης του Νεκτάριου πλησιάζει και η Βάλια ανησυχεί. Ο Χρήστος μαθαίνει το επίθετο της Μυρτώς και μένει άφωνος!

Δικαίωση, επεισόδιο 23. Η Τζίνα έχει άγχος για τον πατέρα της και θέλει να πάει κοντά του. Η Βάλια μέσα στον πανικό της σκοπεύει να δώσει πολλά χρήματα για να πάρει στα χέρια της το έγγραφο. Η ημέρα που ο Νικηφόρος θα βγει έφτασε. Η κόρη του έχει ετοιμάσει τα πάντα, αλλά η Βάλια έχει άλλα σχέδια. Ελεύθερος σκοπευτής πυροβολεί τον νικηφόρο και αυτός πέφτει νεκρός στην αγκαλιά της κόρη του. ο Ιάσωνας βλέπει από μακριά τον σκοπευτή και επεμβαίνει. Ο Λευτέρης υποψιάζεται την Βάλια για την δολοφονία του Νικηφόρου.

Επεισόδιο 24. Η Τζίνα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο πατέρας της πέθανε στην αγκαλιά της. Η Ανθή και η Βάλια τσακώνονται μιας και η αυτή την κατηγορεί πως αυτή έβαλε να σκοτώσουν τον Νικηφόρο. Ο Χρίστος θέλει να πει στην Μυρτώ την αλήθεια αλλά αυτή τον αποφεύγει. Η Λία του συμπαραστέκεται και του λέει πως θα φύγει από το σπίτι γιατί δεν αντέχει άλλο τον πατέρα της. Η Τζίνα ψάχνει για εκδίκηση. Ο Λευτέρης αγοράζει σπίτι στο νησί και το κάνει δώρο στην κόρη του. Ο Θησέας έρχεται πιο κοντά στην Μυρτώ.

Επεισόδιο 25. Η Τζίνα προσπαθεί να συνέρθει και το μυαλό της τώρα καταστρώνει επικίνδυνα σενάρια. Λέει στον Ιάσωνα πως θα την στριμώξει τη Βάλια όπως έκανε αυτή με τον Νικηφόρο. Ο Θησέας και η Μυρτώ αποκτούν μια διαφορετική σχέση. Ο Χρήστος λέει την αλήθεια στη Μυρτώ. Η Τζίνα αλλάζει εντελώς την εμφάνιση της ώστε να μην γίνεται αντιληπτή. Το σχέδιο της μπαίνει σε εφαρμογή . Το θέατρο της βάλιας παίρνει φωτιά. Η Ανθή υποψιάζεται την Τζίνα για όλα αυτά. Τα δυο παιδιά έρχονται ακόμη πιο κοντά, ορκίζονται τώρα που ειδωθήκαν να μην χωρίσουν ποτέ.