Αυτό είναι το τέλος του Μπρούσκο

Αυτό είναι το τέλος του Μπρούσκο

Αυτό είναι το οριστικό τέλος της σειράς Μπρούσκο

Η Δάφνη παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς μπρούσκο, ενώ στο βιβλίο της καταγράφει τα πάντα. Ένα τραγικό φινάλε θα έχει ο Διαμαντής ο οποίος στην πορεία της σειράς θα βλέπουμε να βγαίνουν στο φως πολλά και ένοχα μυστικά. Το παρελθόν του Διαμαντή είναι γεμάτο κακία και επικίνδυνες κινήσεις. Ο Διαμαντής στο τέλος θα υποφέρει, όπως ακριβώς υπέφεραν και τα άτομα που βρέθηκαν στο πλευρό του. Η πορεία του θα προκαλέσει λύπηση, Ένα συναίσθημα που θα νιώσουν τα ανίψια του μόνο, καθώς ο Πάτροκλος και ο Νεκτάριος δεν θα θέλουν να τον ξέρουν και αυτό διότι θα ανακαλύψουν κάτι πολύ άσχημο για αυτόν και τη μητέρα τους.

Ο Πάτροκλος και ο Νεκτάριος θα επιστρέψουν στις οικογένειες τους, ενώ οι συνέπειες των συναισθημάτων της Δήμητρας για τον Πάτροκλο θα είναι τραγικές. Η Άννα θα κερδίσει και παρόλο τις δυσκολίες θα φέρει στον κόσμο το παιδί της, με το Πάτροκλο να της ζητάει γονατιστός συγγνώμη, αλλά αυτή δεν θα τον δεχτεί πίσω.

Η Κωνσταντίνα θα μετανιώσει πικρά που δέχτηκε την πρόταση γάμου του Κίκη, καθώς αυτός δεν είναι και τόσο καλός άνθρωπος όπως φαίνεται. Κρύβει και αυτός τα μυστικά του. Η Κωνσταντίνα τότε θα εκτιμήσει τον Μανωλιό, αλλά θα είναι πολύ αργά. Η Βασιλική θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Μηνά, ο οποίος θα λάμπει από ευτυχία, ενώ ο Μάρκος θα μείνει για πάντα δίπλα στη γυναίκα που αγαπά, τη Δάφνη. Η Χρυσάνθη θα χάσει όλα αυτά που με κόπο απέκτησε, αλλά αυτό θα λειτουργήσει ως λύτρωση για αυτήν. Ο Νικηφόρος μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος, αλλά ταυτόχρονα είναι και επιπόλαιος, έτσι θα είναι από τους πρώτους που θα γράψουν το φινάλε.

Το τέλος του Μπρούσκο – Αναστασία και Ματθαίος

Δύσκολες στιγμές περιμένουν την Αναστασία, καθώς έπειτα από έρευνα που κάνουν ο Παύλος, ο Διαμαντής και ο Σήφης καταλήγουν στο ότι ο Ματθαίος δεν είναι αυτό που φαίνεται. Δεν είναι ο άντρας που αγαπά την Αναστασία, αλλά ένας επικίνδυνος επιχειρηματίας που πάνω από όλα βάζει τα χρήματα και τις επιχειρήσεις του. Η Αναστασία του έδωσε απλά τη δόξα που ήθελε. Τον απόγονο του για να συνεχίσει αυτή την κληρονομιά. Η Αναστασία στο τέλος θα μείνει απλά μια πάμφτωχη Γιαννακάκη.

Ο Παύλος μετά το συμβάν με τη Λουκία, αναλαμβάνει το παιδί, ενώ έρχεται κοντά με τα άλλα δυο παιδιά του. Ο Σήφης, η Μελίνα και ο Αχιλλέας. Τρία άτομα που τους ενώνει το μίσος και η αγάπη. Η Μελίνα αγαπάει τον Σήφη, όπως και τον Αχιλλέα. Ενώ αυτός δεν ανέχεται καν να ακούσει το όνομα Σήφης. Η Μελίνα θα μείνει για πάντα με τον Αχιλλέα, ενώ ο Σήφης θα μεγαλώσει το δεύτερο του παιδί, έχοντας στο πλευρό του την Όλγα. Στο τέλος ο Σήφης και ο Αχιλλέας θα συμφιλιωθούν. Το μεθυστικό μπρούσκο γράφει φινάλε…

πηγή:Mytv