Αποκάλυψη Βόμβα! Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δολοφονήθηκε – Ποιοι τον σκότωσαν;

 Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δολοφονήθηκε

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, γελούσε και έλαμπε το πρόσωπο του, μιλούσε και συγκλόνιζε, δάκρυζε και σκόρπιζε θλίψη. Ο άνθρωπος που πάλευε για το καλό των Ελλήνων φαίνεται πως δολοφονήθηκε…

Πολλοί είναι αυτοί που έλεγαν πως ο αείμνηστος Χριστόδουλος θα μπορούσε ένα είναι και πολιτικός. Αυτό τρόμαζε… Έπειτα από ερώτηση που έθεσε ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκου Νικολακόπουλου, σχετικά με τον θάνατο του Χριστόδουλου, φαίνεται πως δεν υπάρχει ιατροδικαστική γνωμάτευση!

Εκείνη την περίοδο φαινόταν πως υπήρχε ιατροδικαστική γνωμάτευση διότι μετά τον θάνατο του στην οικία του μετέβη ιατροδικαστής ο οποίος φεύγοντας δεν έκανε καμία δήλωση. Πέντε χρόνια μετά αποκαλύπτεται πως δεν υπήρχε ιατροδικαστική εξέταση!

Το περιβάλλον του Αρχιεπισκόπου είχε πάντα αμφιβολίες ως προς τον λόγω του θανάτου του και αν θα μπορούσε να αποτραπεί ο θάνατος του. Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, στενός φίλος του Αρχιεπισκόπου, είχε αναρωτηθεί πως σε μια περίοδο που η ιατρική θριαμβεύει, ο μακαριστός να διαβεβαιώθηκε πως μόνο στις Η.Π.Α θα έβρισκε γιατρειά; Πήγε εκεί και το μόνο που έκαναν ήταν να τον ανοίξουν και μετά τον έκλεισαν… Γιατί πήγε εκεί;

Σύμφωνα με το Paraksinio.gr, το θέμα αυτό μόλις άνοιξε. Νέες αποκαλύψεις θα έρθουν σχετικά με την πτώση του Καραμανλή και για την άνοδο του Παπανδρέου και ότι ακολούθησε στη συνέχεια, με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, το ΔΝΤ και τους δανειστές.

Πολλές ήταν και οι καταγγελίες που έγιναν στην εκπομπή του Στέφανου Χιου «Μακελειό». Ο στενός συνεργάτης του μακαριστού Χριστόδουλου, Σωτήρης Τζούμας, αλλά και ο ποινικολόγος Κωνσταντίνος Πλεύρης, φάνηκαν σίγουροι πως ο Χριστόδουλος δολοφονήθηκε!

Ο κ. Πλεύρης μάλιστα δήλωσε πως ο γιατρός του αρχιεπισκόπου είχε πει πως οι δυο καρκίνοι που είχε αναπτύξει δεν δικαιολογούνται. Στο αρεταίειο είχε υποστεί πολλές ακτινοβολίες. Μετά τον πήγαν στις Η.Π.Α. Εκεί τι έγινε; Υπάρχουν υποψίες πως υπάρχουν τραγικά ιατρικά λάθη. Δήλωσε για ακόμα μια φορά επίσης πως θα πρέπει να δοθεί στην δημοσιότητα ο ιατρικός του φάκελος. Για να μάθει ο κόσμος από τι τελικά έφυγε ο Αρχιεπίσκοπος τους.

πηγή: athensmagazine.gr