Δίδυμα φεγγάρια 22-23-24-25-26

Δίδυμα φεγγάρια 22-23-24-25-26

Δίδυμα φεγγάρια 22

Η Αγάπη και ο Φίλιππος κοιμούνται μαζί ενώ ο Παύλος ταράζεται όταν μαθαίνει πως ο μοναχός Αμβρόσιος έπαθε έμφραγμα και αμέσως πηγαίνει στο μοναστήρι. Η Ελισάβετ θέλει να πει στον Μπρουνο πως είναι αδελφή της Αγάπης. Ο Παύλος δέχεται να γίνει επενδυτής στην επιχείρηση της Κατερίνας. Η Μαρουσώ είναι χαρούμενη όταν καταλαβαίνει πως η Αγάπη και η γιος της είναι μαζί. Η Εύα πηγαίνει στην Πάτμο για ένα ρεπορτάζ και καταλήγει να τρώει στην ταβέρνα της Μαρουσώς.

Δίδυμα φεγγάρια 23

Η Λένια βλέπει την Ελισάβετ έξω από το σπίτι και προκαλεί πανικό καθώς νομίζει πως ήρθε η μητέρα της. Η Αρετή μιλάει για πρώτη φορά στην Ελισάβετ για την Αγάπη. Η Αλίκη ετοιμάζει την εκδίκηση της με τον Μιχάλη, ο οποίος λαμβάνει από τον ίδιο τον Παύλο τα μυστικά έγγραφα της εταιρείας. Ο Φίλιππος μαθαίνει πως η Μυρσίνη είναι η Αγάπη που όλοι αναζητούν. Ο Δημήτρης βάζει δυο άνδρες να κάνουν κακό στην Ελισάβετ.

Δίδυμα φεγγάρια 24

Η Ελισάβετ μεταφέρεται στην κλινική για να γεννήσει, ενώ ο Παύλος ζητά να κάνουν στην κλινική ότι καλύτερο μπορούν για αυτήν και το παιδί της. Η Ελισάβετ φέρνει στον κόσμο ένα αγοράκι ενώ στην κλινική φτάνει η Λίτσα για να μάθει το φύλο του παιδιού. Ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στην Αγάπη.

Δίδυμα φεγγάρια 25

Η Αγάπη πιστεύει πως δεν είναι ο σωστός χρόνος να απαντήσει σε αυτήν την πρόταση γάμου. Ο Δημήτρης αποφασίζει να φύγει μόνιμα στην Αμερική. Η Αγάπη πηγαίνει στην αστυνομία για να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα. Η Αμαλία συναντά την Ελισάβετ στην κλινική και νομίζει πως είναι η Αγάπη.

Δίδυμα φεγγάρια 26

Η Αμαλία δεν καταφέρνει να πάρει κάποια απάντηση για την ταυτότητα της Ελισάβετ. Ο Παύλος γίνεται έξαλλος με την άφιξη της Αμαλίας στην κλινική και αποφασίζει να την διώξει παίρνοντας της τα κλειδιά. Η Ελισάβετ και η Αλίκη επιστρέφουν με το βρέφος στο σπίτι. Τότε εμφανίζεται ο Δημήτρης.