Δίδυμα φεγγάρια 32-33-34-35-35-36-37

Δίδυμα φεγγάρια 32-33-34-35-35-36

Δίδυμα φεγγάρια 32

Ο Στέργιος γνωρίζει πως η Αγάπη βρίσκεται στην Πάρο με τον Φίλιππο. Η Ελισάβετ γίνεται έξαλλη με τον Δημήτρη και έτσι με τη σειρά της πηγαίνει στην Λίτσα και την προσβάλει. Η Αλίκη χάνει τη δουλειά της εξαιτίας της Λίτσας. Ο Δημήτρης φαίνεται πως αγαπάει τη Σίλα. Η Ελισάβετ και ο Στέργιος συνωμοτούν εναντίων της Αγάπης.

Δίδυμα φεγγάρια 33

Ο Στέργιος ζητά από την Ελισάβετ να τον βοηθήσει και προς αντάλλαγμα θα αλλάξει οικονομικά όλη η ζωή της. Η Σίλα βλέπει τον Δημήτρη πιο ζεστά. Ο Φίλιππος και η Αγάπη φεύγουν για δυο μέρες για να είναι μόνοι τους. Η Ελισάβετ μιας και είναι άνεργη, δέχεται την πρόταση του Στέργιου. Η Αγάπη και ο Φίλιππος μπαίνουν στο μαγαζί που εργάζεται η Αλίκη.

Δίδυμα φεγγάρια 34

Η Αλίκη και η Αγάπη συναντιούνται για πρώτη φορά. Η Ελισάβετ μαθαίνει από τον Στέργιο πώς να συμπεριφέρεται σαν την Αγάπη. Η Λίτσα και ο Δημήτρης αποφάσισαν να έρθουν πιο κοντά με το παιδί, έτσι ζητούν να γίνει εξέταση DNA. Ο Φίλιππος γίνεται έξαλλος με το ψέμα του Αντώνη.

Δίδυμα φεγγάρια 35

Ο Παύλος λέει στην Αμαλία όλη την αλήθεια σχετικά με τις δίδυμες. Η Αλίκη αρνείται να γίνει η εξέταση DNA, αλλά η Λίτσα παίρνει δείγμα από μόνη της για να γίνει το τεστ πατρότητας. Η Αλίκη καταλαβαίνει πως η Ελισάβετ της λέει ψέματα σχετικά με τη νέα της εργασία. Ο Στέργιος λέει στην Ελισάβετ πως ήρθε η ώρα της… παρουσίασης.

Δίδυμα φεγγάρια 36

Η Ελισάβετ είναι έτοιμη να παρουσιαστεί στον Παύλο χωρίς να ξέρει σε τι περιπέτειες θα μπλέξουν. Ο Δημήτρης περιμένει με αγωνία να μάθει εάν το παιδί είναι δικό του, ενώ η Σίλα του ζητά να χωρίσουν. Ο Φίλιππος λέει στην Αγάπη πως εάν δεν μάθουν την ταυτότητα της, τότε θα χωρέσουν. Ο Στέργιος λέει στον Παύλο πως η Αγάπη επέστρεψε στο σπίτι της.

Δίδυμα φεγγάρια 37

Ο Παύλος πιστεύει πως η Αγάπη επέστρεψε, χωρίς να ξέρει πως πρόκειται για την Ελισάβετ. Η Αγάπη προσπαθεί να θυμηθεί το ποια είναι. Η Σίλα ζηλεύει όταν βλέπει τον Δημήτρη με άλλη. Η Ελισάβετ συναντά τον Παύλο πρώτη φορά ως Αγάπη.