Δίδυμα φεγγάρια 38-39-40-41-42

Δίδυμα φεγγάρια 38-39-40-41-42-43

Δίδυμα φεγγάρια 38

Η Ελισάβετ υποκρίνεται πως είναι η Αγάπη και ξεσπά στον Παύλο, βγάζοντας τα απωθημένα ετών, με τον Παύλο να είναι ράκος. Η Αγάπη θυμάται κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Η Σίλα και ο Δημήτρης τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Ο Αντώνης παρακολουθεί την ιστορία της Αγάπης και κάνει μια νέα συμφωνία με τον Στέργιο. Η Ελισάβετ μένει στο σπίτι της Αγάπης όπου δέχεται την επίσκεψη της Αρετής.

Δίδυμα φεγγάρια 39

Η Αλίκη μαθαίνει κάτι πάρα πολύ ευχάριστο και το αποκαλύπτει στην Αρετή. Ο Μπρούνο και η Σίλα αποφασίζουν να φύγουν για την Ιταλία. Η Αλίκη θέλει να τηλεφωνήσει στον Παύλο για να τους πει όλα όσα νιώθει. Ένας αστυνομικός καταφθάνει στην Πάρο και γνωρίζει την ταυτότητα της Αγάπης. Ο Παύλος μαθαίνει για την απατεωνιά του γαμπρού του και γίνεται έξαλλος.

Δίδυμα φεγγάρια 40

Ο Παύλος εμποδίζει τον γαμπρό του από το να μεταφέρει χρήματα από τον λογαριασμό της Αγάπης στον δικό του. Η Εύα θέλει να μάθει τι κρύβει ο Παύλος με τον πάτερ Αμβρόσιο. Η Σίλα βρίσκεται στην Ιταλία και θέλει να διακόψει με τον Δημήτρη. Ο Μιχάλης κάνει δώρο στην Αλίκη ένα μονόπετρο για τα γενέθλια της. Ο Φίλλιπος μαθαίνει την ταυτότητα της Μυρσίνης.

Δίδυμα φεγγάρια 41

Η Αγάπη συναντά για πρώτη φορά της αδελφή της. Ο Δημήτρης διεκδικεί την πατρότητα του παιδιού της Ελισάβετ. Ο Στέργιος και η Ελισάβετ τσακώνονται μετά το περιστατικό με την Αγάπη. Η κατάσταση της υγείας του Νικόλα επιδεινώνεται εκ νέου. Η Ελισάβετ δεν αντέχει άλλο και λέει στην Αλίκη όλη την αλήθεια. Η Αγάπη πηγαίνει στο σπίτι του Παύλου.

Δίδυμα φεγγάρια 42

Η Αγάπη και η Αρετή συναντιούνται μετά από πολύ καιρό και η Αγάπη θέλει να μάθει όλα τα μυστικά του παρελθόντος. Ο Φίλλιπος δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τη σχέση του με την Αγάπη ειδικά που τώρα έμαθε την ταυτότητα της. Ο Παύλος έχει πάρει τη Λένια και έχει εξαφανιστεί στο Λονδίνο.