Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 69-70-71-72-73

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 69-70-71-72-73

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 69

Η Αγάπη κάθεται στο εξοχικό με την Αλίκη και συζητούν. Όταν η Αγάπη φεύγει, η Αλίκη τηλεφωνεί στην Αρετή και της ζητά να πείσει τον Παύλο να αποκαλύψει την αλήθεια. Η Αμαλία μαθαίνει πως η θεραπεία που θα ακολουθήσει ο Παύλος, έχει παρενέργειες. Ο Φίλιππος και η Αγάπη πηγαίνουν σε ένα ξενοδοχείο, αλλά οι άντρες του Στέργιου την παρακολουθούν. Η Σίλα καταλαβαίνει πως ο Δημήτρης είναι αυτός που την κλέβει. Ο Παύλος υπόσχεται πως όταν επιστρέψει από το ταξίδι θα πει στην Αγάπη πως δεν είναι ο πατέρας της. Η Λένια όμως ακούει την συζήτηση.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 70

Ο Παύλος ταξιδεύει στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε θεραπεία. Όλοι του εύχονται να επιστρέψει πίσω γερός, αλλά μόνον αυτός ξέρει την αλήθεια. Ο Φίλιππος λέει στην Αγάπη πως θα διεκδικήσει την επιμέλεια της κόρης τους. Ο Στέργιος καίει τον εκδοτικό οίκο του Φίλιππου.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 71

Πόλεμος ξεσπά ανάμεσα στον Φίλιππο και τον Στέργιο. Αρχικά τα νέα από την θεραπεία του Παύλου είναι ευχαρίστα. Η Ελισάβετ πηγαίνει το κομμωτήριο και λέει πως ο Δημήτρης κλέβει χρήματα από τη Σίλα. Ο Δημήτρης πηγαίνει να βρει την Σίλα και την βουτάει από το μαλλιά. Η Αμαλία τηλεφωνεί στην Αγάπη και κλαίγοντας της λέει πως κάτι άσχημο έπαθε ο Παύλος.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 72

 

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 73

Ο Απόστολος λέει στην Αλίκη πως ο Παύλος την αγαπάει ακόμα και πως όλα αυτά τα χρόνια την παρακολουθούσε. Η Κατερίνα εκβιάζει τον Στέργιο στο να αποζημιώσει τον Φίλιππο για τον εκδοτικό οίκο. Ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στην Αγάπη. Ο Δημήτρης λέει στην Ελισάβετ πως εάν του δώσει χρήματα θα σταματήσει να την ενοχλεί.