Δίδυμα φεγγάρια – επεισόδιο 1-2-3-4-5

 Δίδυμα φεγγάρια - επεισόδιο 1-2-3-4-5
Δίδυμα φεγγάρια, επεισόδιο 1
Ο Παύλος είναι ένας πλούσιος άνδρας , επιτυχημένος στα επαγγελματικά του, αλλά είναι παραιτημένος από τη ζωή. Με την οικογένεια του γιορτάζει στο σπίτι του τα Χριστούγεννα. Θα δούμε πως θα περάσει ότι έχει στο όνομα του στην κόρη του την Αγάπη, η οποία είναι παντρεμένη με τον Στέργιο, αλλά έχουν έναν αποτυχημένο γάμο. Η Αγάπη του ζητά διαζύγιο και αυτός θέλει να την εκδικηθεί. Δεν διατίθεται να χάσει όλα όσα έχει η νεαρή κοπέλα. Η Ελισάβετ η δίδυμη αδελφή της Αγάπης έχει μεγαλώσει σε ένα φτωχικό περιβάλλον, κοντά στην Αλίκη. Η Ελισάβετ είναι σκληρή και επιθετική, καθώς η φτώχεια την έχει αλλοιώσει ψυχικά. Κρύβει τις ευαισθησίες της. Έχει σχέση με τον Δημήτρη, ο οποίος είναι μπλεγμένος σε περίεργα παιχνίδια. Οι δυο αδελφές δεν γνωρίζουν την ύπαρξη της άλλης.

Δίδυμα φεγγάρια, επεισόδιο 2
Η Αγάπη είχε ένα τρομερό ατύχημα με το αυτοκίνητο και νοσηλεύεται στην εντατική. Ο πατέρας της δεν την αφήνει λεπτό μόνη της, ενώ ο Στέργιος φοβάται μήπως η κοπέλα ξυπνήσει και πει σε όλους τη συνέβη και πως ευθύνεται ο Στέργιος. Η Ελισάβετ πεθαίνει σοκ όταν ο Δημήτρης της λέει να γίνει συνοδός ενός πλουσίου άνδρα, έτσι ώστε να του αποσπάσει χρήματα. Τα αισθήματα της για αυτόν γκρεμίστηκαν, αλλά η ίδια δεν έχει πει την τελευταία της λέξη ακόμα. Η Αλίκη μαθαίνει πως η Αγάπη είναι σοβαρά τραυματισμένη και έτσι αποφασίζει να πάει να την δει στο νοσοκομείο. Εκεί θα δει την κόρη της μετά από 25 ολόκληρα χρόνια. Ο Παύλος ακόμα πηγαίνει στο μοναστήρι και εξομολογιέται. Η αστυνομία ανακρίνει τον Παύλο για τα χαλασμένα φρένα στο αμάξι της γυναίκα του και αυτός για να μπερδέψει την αστυνομία λέει πως ένοχος είναι ένα άτομο από τον κοινό επαγγελματικό χώρο.

Δίδυμα φεγγάρια, επεισόδιο 3

Η Αγάπη ξυπνά και ο Παύλος είναι χαρούμενος. Όχι όμως και ο Στέργιος ο οποίος ανησυχεί μήπως αποκαλυφθεί η αλήθεια. Όμως η αγάπη δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Δεν θυμάται τίποτα. Η Ελισάβετ ζητά από τον Δημήτρη να λάβει προκαταβολή για να γίνει συνοδός αυτού του πλουσίου κυρίου. Μαθαίνει την ίδια στιγμή πως περιμένει παιδί. Η Αλίκη είναι άσχημα ψυχολογικά και λόγω της Ελισάβετ αλλά και λόγω της Αγάπης. Η αστυνομία ανακρίνει τον ύποπτο και αυτός με τη σειρά του ενοχοποιεί τον Στέργιο. Η Αγάπη βασανίζεται να θυμηθεί. Νιώθει πως απειλείται και φεύγει από το νοσοκομείο μόνη της. Η περιπλάνηση της τώρα ξεκινά.

Δίδυμα φεγγάρια, επεισόδιο 4

Ο Φίλλιπος βλέπει την αγάπη η οποία λιποθυμά και αποφασίζει να την βοηθήσει. Η αγάπη ξυπνά σε ένα άγνωστο περιβάλλον και πρέπει να αντιμετωπίσει και ένα μικρό κορίτσι που όλο ουρλιάζει. Ο Παύλος είναι ράκος με τον χαμό της κόρη του. Ο Στέργιος πληρώνει κάποιον για να βρει και να σκοτώσει την Αγάπη. Η Αλίκη μαθαίνει για την κόρη της και θέλει να αντιμετωπίσει τον Παύλο. Ο Φίλιππος είναι καχύποπτος απέναντι στην Αγάπη. Ο Παύλος μαθαίνει πως πριν από ότι πάθει η κόρη του, αυτή ζήτησε διαζύγιο από τον Στέργιο. Η Ελισάβετ αποφασίζει να συναντηθεί σε ένα ξενοδοχείο με τον πλούσιο κύριο.

Δίδυμα φεγγάρια, επεισόδιο 5

Ο Φίλλιπος δεν έχει πειστεί για το ποια είναι στα αλήθεια η αγάπη. Έτσι αυτός ενημερώνει την αστυνομία και αυτή αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι του. Ο άνδρας του Στέργιου ψάχνει να βρει και να σκοτώσει την Αγάπη. Ο Στέργιος αρνείται στον Παύλο πως η Αγάπη του ζήτησε διαζύγιο. Ο Στέργιος θέλει να βγάλει τη Σόνια από τη μέση καθώς τον απειλεί. Ο Δημήτρης χτυπά άσχημα την Ελισάβετ καθώς αυτή φέρθηκε άσχημα στον πλούσιο κύριο. Η Αλίκη επεμβαίνει και σώζει την κόρη της.