Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 27-28-29-30-31

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 27-28-29-30-31

Δίδυμα φεγγάρια 27

Ο Παύλος δίνει εντολή να επιστραφούν πίσω όλα τα χρήματα του Φιλλίπου προκαλώντας την οργή του Στέργιου, καθώς αυτός δεν έχει τα χρήματα για να του τα δώσει. Η Ελισάβετ αποφασίζει να επιστρέψει στην δουλειά της, ενώ θέλει να διεκδικήσει διατροφή. Η Αμαλία πηγαίνει στην Αλίκη για να μάθει την αλήθεια. Η Εύα συναντά την Ελισάβετ.

Δίδυμα φεγγάρια 28

Η Ελισάβετ αφήνει την Εύα να την κάνει πρωτοσέλιδο λέγοντας πως είναι η αδελφή της Αγάπης. Ο Σέργιος προσπαθεί να κρύψει από τον Παύλο τις απατεωνιές του. Ο Παύλος καταλαβαίνει πως ακόμα θέλει την Αλίκη. Η Εύα κινδυνεύει να χάσει την δουλειά της στην εφημερίδα. Ο Φίλλιπος επιστρέφει στην Κύπρο με τα χρήματα του.

Δίδυμα φεγγάρια 29

Η Αλίκη θέλει να δει τον Παύλο ώστε να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος. Ο Φίλιππος πηγαίνει στην αστυνομία με σκοπό να μάθει ποια είναι η Αγάπη. Η Σιλα και ο Δημήτρης κοιμούνται μαζί. Ο Σέργιος κινδυνεύει από τον Παύλο, αλλά την τελευταία στιγμή μαθαίνει ένα μυστικό του Παύλου και θα το χρησιμοποιήσει. Ένα τραγικό συμβάν θα επηρεάσει την Ελισάβετ και την Αλίκη.

Δίδυμα φεγγάρια 30 και 31

Η Παύλος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η Αλίκη είναι πανικόβλητη. Ο Δημήτρης προσπαθεί να κερδίσει εντυπώσεις από την Σίλα. Ο Μπρουνο και η Ελισάβετ εμφανίζονται σε μια κοινωνική εκδήλωση, αλλά εκεί είναι ο Στέργιος και της επιτίθεται νομίζοντας πως αυτή είναι η Αγάπη.

Η Ελισάβετ δεν λέει τίποτα στον Στέργιο για την ομοιότητα της με την Αγάπη. Αυτός αρχίζει να παρακολουθεί την Ελισάβετ. Η Αλίκη συναντά την εγγονή της. Η Αγάπη αρχίζει να θυμάται σκηνές από το παρελθόν.