Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 45-46-47-48

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 45-46-47-48

Δίδυμα φεγγάρια 45

Η Αγάπη συναντά μετά από πολύ καιρό την κόρη της και οι σκηνές που εξελίσσονται είναι άκρως συγκινητικές. Ο Παύλος δεν πιστεύει όμως την Αγάπη. Στο φως της δημοσιότητας μέσω της Εύας η σχέση του Φίλιππου με την Αγάπη και όλοι σοκάρονται. Η Ελισάβετ είναι ράκος που ο Δημήτρης περνά όμορφες στιγμές με τη Σίλα. Ο Παύλος αντιμετωπίζει με πολύ σκληρό τρόπο την Αγάπη και δεν της απαντά παρά τις τόσες απορίες της Αγάπης για τα μυστικά του παρελθόντος.

Δίδυμα φεγγάρια 46

Η Ελισάβετ προσπαθεί να μιλήσει στην Αγάπη, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Η Αγάπη δεν θέλει καμία επαφή με την Ελισάβετ ενώ αυτή βρίσκει άλλο τρόπο να βγάλει χρήματα χρησιμοποιώντας την Αγάπη. Η Αμαλία θέλει να ζητήσει διαζύγιο από τον Παύλο. Ο Φίλιππος αρχίζει να χάνει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο της Αγάπης. Η Αγάπη όμως θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην κόρη της και τον Φίλιππο.

Δίδυμα φεγγάρια 47

Το σχέδιο της Αρετής πετυχαίνει, έτσι η Αγάπη με την κόρη τους έχουν βρεθεί σε ένα μέρος όπου θα ζήσουν εκεί ήρεμα κάποιο διάστημα. Ο Φίλιππος διαβάζει το σημείωμα της Αγάπης και βάζει τέλος στη σχέση αυτή. Η Ελισάβετ τσακώνεται με τον Δημήτρη και η αιτία είναι η Σίλα. Ο Παύλος μαθαίνει που βρίσκεται η Αγάπη. Η Ελισάβετ δεν επέστρεψε στο σπίτι της και η Αλίκη έντρομη ψάχνει να την βρει. Η Ελισάβετ ζητά από τον Μπρούνο να παντρευτούν.

Δίδυμα φεγγάρια 48

Ο Μπρούνο δέχεται να παντρεύεται την Ελισάβετ. Ο Παύλος φέρεται σκληρά στον Φίλιππο και του λέει πως η Αγάπη θα μείνει με την οικογένεια της. Ο Φίλιππος πιστεύει πως η Αγάπη τον εγκατέλειψε και τσακώνεται άσχημα με τη μητέρα του. Η Αμαλία ζητά διαζύγιο από τον Παύλο και αυτός έξαλλος πηγαίνει στο σπίτι της Αλίκης για να της ζητήσει τον λόγο.