Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 49-50-51-52-53

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 49-50-51-52-53

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 49

Ο Παύλος βρίσκεται πολύ κοντά με την Αλίκη και κάνει κάτι πολύ απρόβλεπτο για τον χαρακτήρα του. Ο Μπρούνο δίνει ένα πανάκριβο δαχτυλίδι στην Ελισάβετ. Ο Παύλος δέχεται να πάρει διαζύγιο από την Αμαλία και αυτή σοκάρεται. Ο Αντώνης χτυπά άσχημα την Εύα. Λίγο αργότερα μαθαίνουμε ένα μυστικό του Αντώνη. Ο Στέργιος βρίσκει το που μένει η Αγάπη με την κόρη τους και πηγαίνει εκεί.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 50

Ο Στέργιος προσποιείται το πόσο πολύ αγαπά την Αγάπη, ενώ η Ελισάβετ φοβάται μετά τις απειλές που δέχτηκε από τον Δημήτρη. Ο Απόστολος ο οποίος στενοχωριέται με το πρόβλημα υγείας του Νικόλα προσπαθεί να πείσει τον Φίλιππο πως η Αγάπη του έχει πει την αλήθεια. Η Ελισάβετ και ο Δημήτρης έρχονται κοντά. Ο Φίλιππος ζητά την βοήθεια της Αρετής με σκοπό να δει την Αγάπη.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 51

Η Αγάπη πείθεται να επιστρέψει στο σπίτι με τον Στέργιο, ενώ αυτός είναι έτοιμος να την βγάλει από τη μέση. Η Αρετή δίνει στον Φίλιππο την διεύθυνση με σκοπό αυτός να συναντηθεί με την Αγάπη. Η Ελισάβετ είναι σίγουρη πως θέλει να παντρευτεί τον Μπρούνο, έτσι αυτός μετακομίζει στο σπίτι της. Ο Παύλος υπογράφει το διαζύγιο με την Αμαλία.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 52

Η Αγάπη επιμένει πως πρέπει να βάλει τέλος στη σχέση της με τον Φίλιππο για καλό της κόρης της. Η Ελισάβετ αποφασίζει να μην παντρευτεί τον Μπρούνο, αλλά να μείνει με τον Δημήτρη. Αυτό όμως δεν το έχει πει σε κανέναν ακόμα.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 53

Η Κατερίνα λέει στον Παύλο πως η φωτογραφία στο περιοδικό είναι ψεύτικη. Η Αγάπη επιστρέφει στο σπίτι της, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να μην τον πιάσει η Ελισάβετ, ενώ αυτός βρίσκεται με την Σίλα. Συνεχίζει να λέει ψέματα στην Ελισάβετ με σκοπό να μην παντρευτεί αυτή τον Μπρούνο. Στο σπίτι ο Παύλος κάνει τραπέζι για να γιορτάσουν την επιστροφή της Αγάπης, ενώ η Αμαλία είναι και αυτή καλεσμένη. Στο τραπέζι όμως έρχεται και ο Φίλιππος…