Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 54-55-56-57-58

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 54-55-56-57-58

Δίδυμα φεγγάρια 54

Ο Φίλιππος κάνει μια απίστευτη σκηνή στο σπίτι του Παύλου και φέρνει την Αγάπη σε δύσκολη θέση. Ο Δημήτρης τσακώνεται με τον σύντροφο της μητέρας του και τον απειλεί. Η Αγάπη μαθαίνει πως ο Παύλος είναι βαριά άρρωστος και αρχίζει να του συμπεριφέρεται καλύτερα. Ο Στέργιος φεύγει στο εξωτερικό για λίγες ημέρες και η Αγάπη με την κόρη της μένουν στο σπίτι του Παύλου. Η Εύα πιάνει τον Φίλιππο και του λέει όλη την αλήθεια για τον Αντώνη.

Δίδυμα φεγγάρια 55

Η Εύα λέει στον Φίλιππο πως ο Αντώνης επεξεργάστηκε την φωτογραφία με την Αγάπη, με αποτέλεσμα ο Φίλιππος και ο ξάδελφος του να τσακωθούν. Ο Παύλος και η Αγάπη έρχονται πιο κοντά. Ο Αντώνης έχει αρχίσει να αποφεύγει την Κατερίνα. Ο Νικόλας βλέπει την Αγάπη και συνέρχεται, η Ελισάβετ ετοιμάζεται τελικά να παστρευτεί τον Μπρούνο. Η ημέρα του γάμου έφτασε και η Ελισάβετ καλεί τον Δημήτρη στο σπίτι της.

Δίδυμα φεγγάρια 56

Η Ελισάβετ παντρεύτηκε τον Μπρούνο, αλλά το έχει ήδη μετανιώσει. Η Αγάπη αποφασίζει να μιλήσει στον Φίλιππο, αλλά όταν τον βλέπει ξυπνούν τα αισθήματα της για αυτόν. Η Αλίκη μαθαίνει πως ο Παύλος ακόμα την αγαπάει.

Δίδυμα φεγγάρια 57

Η Αγάπη επιμένει πως πρέπει να βάλει τέλος στη σχέση της με τον Φίλιππο για καλό του παιδιού της. Η Ελισάβετ αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τον Μπρούνο για τα μάτια του Δημήτρη.

Δίδυμα φεγγάρια 58

Η Ελισάβετ και η Λένια βγαίνουν μαζί και ο Παύλος τρομάζει. Όταν το μαθαίνει αυτό η Αγάπη γίνεται έξαλλη και δείχνει ένα τόσο σκληρό πρόσωπο που θυμίζει αυτό του Παύλου. Η Αγάπη πηγαίνει τακτικά να βλέπει τον Νικόλα, ο οποίος έχει αρχίσει να συνέρχεται, ενώ τα βράδια ζει όμορφες στιγμές με τον Φίλιππο, καθώς τον συναντά κρυφά. Η Αγάπη διεκδικεί την θέση της στην εταιρεία.