Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 59-60-61-62-63

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 59-60-61-62-63

Δίδυμα φεγγάρια 59

Ο Αντώνης σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που του έκανε ο Στέργιος. Ο Παύλος κάνει αντιπρόεδρο την Αγάπη στην εταιρία. Ο Στέργιος σοκάρεται όταν η Αγάπη του λέει πως έγινε αντιπρόεδρος στην εταιρία και πως μετακομίζει στο σπίτι του Παύλου. Η Ελισάβετ είναι ράκος με τη συμπεριφορά του Δημήτρη. Ο Φίλιππος αντιδρά απρόβλεπτα προς την Αγάπη. Ο Παύλος και η Αλίκη συναντιούνται στο μοναστήρι.

Δίδυμα φεγγάρια 60

Ο Φίλιππος λέει στην Αγάπη πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Η Ελισάβετ είναι ράκος εξαιτίας του Δημήτρη. Ο Παύλος χαίρεται που η Αγάπη εργάζεται στην εταιρία. Ο Στέργιος όμως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος και σχεδιάζει την δολοφονία της Αγάπης. Ο Μπρούνο και ο Δημήτρης τσακώνονται.

Δίδυμα φεγγάρια 61

Η Αγάπη συναντά τυχαία την Αλίκη, ενώ δεν γνωρίζει πως η γυναίκα αυτή είναι η μητέρα της. Η Αλίκη πηγαίνει στον τάφο του Ανδρέα και ανακουφίζεται. Θα το πει αργότερα στην Ελισάβετ η οποία θα θέλει και αυτή να πάει να επισκεφτεί τον τάφο του πατέρα της. Ο Αντώνης με σκοπό να πάρει τα χρήματα από τον Στέργιο, βάζει λόγια στον Φίλιππο με σκοπό να χωρίσει την Αγάπη.

Δίδυμα φεγγάρια 62

Η Αλίκη μένει άφωνη όταν διαπιστώνει πως ο τάφος του Ανδρέα δεν βρίσκεται εκεί που ήταν. Η Εύα και ο Στέργιος έρχονται και πάλι κοντά. Η Σίλα διαπιστώνει πως της λείπουν χρήματα από την τσάντα, αλλά το μυαλό της δεν πάει στον Δημήτρη. Η Ελισάβετ εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στον Παύλο και την Αγάπη. Ο Απόστολος λέει την αλήθεια για τον τάφο του Ανδρέα, στην Αλίκη.

Δίδυμα φεγγάρια 63

Ο μοναχός Αμβρόσιος δίνει άδεια στον Απόστολο να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με αυτόν. Ο Θόδωρος και ο Δημήτρης τσακώνονται για την Λίτσα. Η Αγάπη μένει άναυδη όταν ο Παύλος της επιτρέπει να κάνει κάτι που αυτή επιθυμεί τόσο πολύ. Ο Φίλιππος παθαίνει πανικό όταν βλέπει σε φωτογραφία την Αγάπη με τον Φίλιππο, χωρίς να γνωρίζει πως αυτή είναι η Ελισάβετ.