Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 64-65-66-67-68

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 64-65-66-67-68

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 64

Η Ελισάβετ μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Ταξόπουλου. Όταν αποκαλύπτει την αλήθεια η ζωή των πάντων θα αλλάξει. Ο Δημήτρης βλέπει τη φωτογραφία που δείχνει σε τρυφερές στιγμές την Ελισάβετ και τον Στέργιο και νομίζει πως είναι η Αγάπη. Η Αγάπη και ο Παύλος έρχονται όλο και πιο κοντά με τον Στέργιο να αισθάνεται άσχημα. Η Εύα έχει ήδη βγάλει τον Αντώνη από τη μέση, ενώ η Ελισάβετ μετάνιωσε που παντρεύτηκε τον Μπρούνο.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 65

Ο Φίλιππος λέει στην Αγάπη πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της και της δείχνει τη φωτογραφία. Αυτή είναι ράκος. Η Αλίκη μαθαίνει από την Ελισάβετ πως ο Ανδρέας ίσως να μην είναι νεκρός. Ο Δημήτρης εισβάλει στο σπίτι της Αλίκης με εξώδικο. Η Αγάπη βλέπει τον Φίλιππο με την παιδοψυχολόγο του Νικόλα και παρεξηγεί τη σκηνή. Ο Στέργιος ζητά από την Ελισάβετ να συνεργαστούν για ακόμα μια φορά, αλλά αυτή αρνείται με αποτέλεσμα ο Στέργιος να της κλέψει το μωρό.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 66

Ο Στέργιος απαγάγει το παιδί της Ελισάβετ και το χρησιμοποιεί για να την απειλήσει. Ο Φίλιππος και η παιδοψυχολόγος έρχονται κοντά. Η Κατερίνα δίνει την απάντηση στην πρόταση γάμου του Αντώνη. Ο Μπρουνο μένει αναίσθητος εξαιτίας του Δημήτρη. Η Ελισάβετ υποκύπτει στους εκβιασμούς του Στέργιου με σκοπό να πάρει πίσω το παιδί της.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 67

Η Ελισάβετ φανερώνεται στον Φίλιππο και συμπεριφέρεται άσχημα παριστάνοντας την Αγάπη. Ο Μπρούνο μεταφέρεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος. Ο Αντώνης και η Κατερίνα χωρίζουν. Η Αγάπη πηγαίνει στον Φίλιππο, καθώς δεν μπορεί μακριά του. Ο Φίλιππος καταλαβαίνει αμέσως την απάτη της Ελισάβετ. Ο Παύλος μαθαίνει πως η Αλίκη βρίσκεται στο σπίτι της Αρετής.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 68

Ο Παύλος αποφασίζει να πάει να δει την Αλίκη. Η Ελισάβετ και η Αγάπη τσακώνονται. Ο Δημήτρης βρίσκει τον Θόδωρο στο σπίτι της μητέρας του. Ο Μπρούνο ρωτά την Ελισάβετ να μάθει εάν βλέπει ακόμα τον Δημήτρη. Η Αγάπη πηγαίνει στο σπίτι της Αρετής και βλέπει εκεί την Αλίκη.