Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 05-06-07-08-09

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 05-06-07-08-09

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 05-06-07-08-09

Δικαίωση , επεισόδιο 5. Ο Νικηφόρος λέει στην Βάλια το σχέδιο που έχει κατά του Μενέλαου και παθαίνει σοκ όταν αυτή του λέει πως και αυτή θέλει τον θάνατο του άντρα της! Του ζητά λοιπόν να τον σκοτώσει ώστε μαζί να γλεντήσουν την περιουσία του. Τελικά ο Λευτέρης αρπάζει τις οικονομίες της γυναίκας του. Της ζητά μάλιστα και συγγνώμη λέγοντας πως είναι η τελευταία φορά που άπλωσε χέρι πάνω της. Η Βάλια λέει στον Νικηφόρο πως ο άντρα της έμαθε πως αυτός είναι εδώ και για λίγο καλό είναι να μην έχουν επαφές. Ο Μενέλαος θέλει να φύγει από το νησί για να είναι ασφαλής και έτσι το σχέδιο της Βάλιας δείχνει να μην πραγματοποιείται.

Δικαίωση, επεισόδιο 6. Ο Νικηφόρος μαθαίνει από την μάνα του πως παρακολουθούν το σπίτι τους στη Σύρο και έτσι αποφασίζει να κρυφτεί στο νησί. Η Μυρτώ και ο Χρήστος παίρνουν ατέλειωτες ώρες μαζί με την συγκατάθεση των μανάδων τους. Η Ανθή βλέπει τις μελανιές της Ερμιόνης και καταλαβαίνει πως ο Λευτέρης την χτυπάει. Ο Μενέλαος αναζητά την Βάλια ενώ η Ανθή προσπαθεί να την κρύψει. Ο Νικηφόρος αρχίζει να σχεδιάζει το σχέδιο κατά του Μενελάου με την Βάλια να του ασκεί όλη την γοητεία της για να το πετύχει.

Δικαίωση, επεισόδιο 7. Όλο το νησί συγκεντρώνεται για να δει την πρεμιέρα της παράστασης . Εκεί βρίσκεται και ο Λευτέρης παρόλο που η γυναίκα του δεν ήθελε. Τότε αρπάζει την ευκαιρία ο νικηφόρος και με την απειλή του όπλου τον οδηγεί σε έναν γκρεμό αλλά διστάζει να το κάνει. Η Ανθή ανησυχεί που ο άντρα της δεν είναι στο σπίτι. Θέλει να καλέσει την αστυνομία αλλά η Βάλια γνωρίζοντας τα πάντα την σταματά γα να κερδίσει χρόνο. Η Αφροδίτη λέει στον Λευτέρη πως περιμένει το παιδί του και αυτός εξοργίζεται.

Επεισόδιο 8. Η αστυνομία υποπτεύεται τον Νικηφόρο και ανακρίνει την Βάλια η οποία λέει πως πίσω από τον θάνατο του Μενέλαου κρύβεται ο Λευτέρης. Το ίδιο πιστεύει και η Ερμιόνη. Η Μυρτώ δεν μπορεί να δεχτεί τον χαμό του πατέρα της και περνά πολλές ώρες με τον Χρήστο σαν παρηγοριά. Η Ανθή κατηγορεί την Βάλια πως αυτή κρύβεται πίσω από τον θάνατο του Μενελάου. Η Ανθή και η Ερμιόνη διαπιστώνουν πως τα παιδιά τους έχουν φύγει μαζί! Ο Νικηφόρος πέφτει στην παγίδα της Βάλιας.

Επεισόδιο 09. Η Βάλια βάζε σε εφαρμογή το σχέδιο της ώστε να μαθευτεί πως ο Νικηφόρος σκότωσε τον Μενέλαο. Ένα εργατικό ατύχημα στο εργοστάσιο του Λευτέρη οδηγεί την οικογένεια στην απόφαση να φύγει από το νησί. Η Ερμού όμως και ο Χρήστος δεν θέλουν. Η Αφροδίτη υποφέρει. Η Ανθή πιστεύει πως η Βάλια κρύβεται πίσω από την δολοφονία αλλά αυτή αρνείται τα πάντα.