Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 10-11-12-13

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 10-11-12-13

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 10-11-12-13

Δικαίωση, επεισόδιο 10. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης των μαρτύρων γίνεται μια κατάθεση με απρόσμενη αναφορά, το οποίο αποκαλύπτει το σχέδιο της Βάλιας και του Νικηφόρου. Η Βάλια λέει ότι είναι έγκυος για να μην πει την αλήθεια ο Νικηφόρος. Ο Τάσος αναφέρετε στην Τζίνα, μια κοπέλα που δραπέτευσε από τη φυλακή και έχει μάθει για την πραγματική της οικογένεια. Η Τζίνα τα έχει χάσει όλα και ψάχνει για δικαίωση.

Δικαίωση επεισόδιο 11. Η Τζίνα μιλάει με την μητέρα του Νικηφόρου θέλοντας να συμπληρώσει τα κομμάτια που λείπουν από το πάζλ. Αυτή της λέει πως γεννήθηκε και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της καταλαβαίνοντας πως τόσα χρόνια ζούσε μέσα σε ψέματα. Η Βάλια βάζει στο στόχαστρο τον Νικηφόρο για ένα χαρτί που λέει την αλήθεια για την δολοφονία. Η μάνα του Νικηφόρου παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει πως η Βάλια έβαλε να σκοτώσουν τον γιο της και λέει στην Τζίνα να μείνει μακριά για να μην την πιάσει και αυτή το κακό. Η Βάλια γιορτάζει τον θρίαμβο της παράστασης.

Δικαίωση, επεισόδιο 12. Ο Λευτέρης καμαρώνει το γιο του και έχει μεγαλα σχέδια για αυτόν, ενώ χαίρεται και για την κόρη του. Θέλει η κόρη του να σπουδάσει χορό παρόλο που η γυναίκα του δεν θέλει. Ο Χρίστος τσακώνεται με τον πατέρα του γιατί τον έχει γράψει στο μεταπτυχιακό αλλά δεν ξέρει πως ο πατέρας του έχει επέμβει και στην προσωπική του ζωή. Η Μυρτώ και ο Χρήστος γράφονται στη ίδια σχολή αλλά δεν θυμάται ο ένας τον άλλον. Ο Νικηφόρος από τη φυλακή δέχεται πιέσεις για το κρυμμένο χαρτί της αλήθειας. Ο Θησέας, λέκτορας στο μεταπτυχιακό γνωρίζει την Μυρτώ και εντυπωσιάζεται. Η Βάλια ψάχνει συνεχώς να βρει το κρυμμένο χαρτί.