Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 14-15-16-17

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 14-15-16-17

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 14-15-16-17

Δικαίωση, επεισόδιο 14. Η Χριστίνα παθαίνει έμφραγμα και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Νάσος βλέπει τη Νατάσα και την ρωτά να μάθει ποια είναι. Ο Χρήστος ζητά από τη Μυρτώ να του δώσει το τηλέφωνο της, αλλά αυτή δεν το δίνει. Λέει στην Ανθή πως γνώρισε τον Χρήστο και πως αινθουσιάστικε. Και ο Χρήστος το ίδιο νιώθει λέγοντας στην αδελφή του με ποιον τρόπο να την ξαναδεί. Ο Νικηφόρος ζητά από τον παλιό του δικηγόρο να τον επισκεφτεί στην φυλακή καθώς η ζωή του απειλείται. Η Μυρτώ κάνει τα πάντα για να ξαναδεί τον Χρήστο ενώ αυτός μαθαίνει πως ο Λευτέρης μπλέκεται στα προσωπικά του και πάει να τον αντιμετωπίσει.

Δικαίωση, επεισόδιο 15. Ο Λευτέρης για να πάρει τη δουλειά στο εμπορικό ζητά χρήματα από τον Ανδρέου. Ο Νικηφόρος ενημερώνεται στις φυλακές πως η μάνα του και η Τζίνα έχουν εξαφανιστεί. Η Τζίνα θέλει να δώσει σημεία ζωής και τότε μαθαίνει πως η γιαγιά της έχει εξαφανιστεί. Η Νατάσσα φεύγει κρυφά από το νοσοκομείο χωρίς να δώσει τα στοιχεία. Η Μυρτώ ζητά από τη Βάλια να της πει πώς να κερδίσει το παιδί που γνώρισε. Οι μπράβοι του Ανδρέου βρίσκουν την Χριστίνα στο νοσοκομείο και ψάχνουν τρόπο για να την απαγάγουν. Η Μυρτώ και ο Χρήστος βγαίνουν στο πρώτο τους ραντεβού. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως γνωρίζονται από την παιδική τους ηλικία.

Επεισόδιο 16. Οι μπράβοι του Ανδρέου ζητούν από τους γιατρούς της κλινικής να ενημερωθούν μόλις συνέρθει η Χριστίνα. Η Μυρτώ και ο Χρήστος περνούν πολύ όμορφα μαζί, νιώθουν σαν να γνωρίζονται αλλά ακόμα δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Η Μυρσίνη λέει στην Τζίνα να πάει μαζί της στη Ικαρία αλλά αυτή δεν θέλει. Ανησυχεί για την γιαγιά της, φοβάται και για τον πατέρα της. Η Βάλια κρατά σε απόσταση την Ανθή. Η Χριστίνα ξυπνά και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Η Βάλια επισκέπτεται την Χριστίνα και της λέει πω εάν δεν πάρει το έγγραφο θα καταστρέψει την Τζίνα.

Επεισόδιο 17. Ο πολιτικός που χτύπησε η Νατάσσα, τελικά πέθανε σοκάροντας την. Εκμεταλλεύεται τον Θησέα και του ζητά να την κρύψει μέχρι όλο αυτό να ξεχαστεί. Η Τζίνα ψάχνει να βρει τη γιαγιά της. Ο Χρήστος ζητά από τη Μυρτώ να πάνε για φαγητό, αλλά τσακώνονται.