Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 18-19-20-21

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 18-19-20-21

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 18-19-20-21

Δικαίωση, επεισόδιο 18. Η Βάλια τρομοκρατείται καθώς καταλαβαίνει πως η κόρη της την έχει βάλει στο μάτι. Λέει όλη την αλήθεια στον Ανδρέου και του ζητά να ψάξει να την βρει μιας και μετάνιωσε που την εγκατέλειψε ενώ αυτή ήταν βρέφος. Της λέει πως η Τζίνα είναι η απόδειξη των όσον έκανε στο παρελθόν και κακός την πιάνουν τώρα οι συναισθηματισμοί διότι θα τα χάσει όλα. Ο Ιάσωνας λέει στην Τζίνα πως εάν δεν φτιάξουν ένα καλό σχέδιο η Βάλια θα τους εντοπίσει και θα τους εξαφανίσει. Στην Μαρίζα αρέσει ο Χρήστος, αλλά αυτός προσπαθεί να την αποφύγει. Ο Χρήστος και η Μυρτώ για πρώτη φορά τσακώνονται καθώς έχουν διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις. Η Τζίνα βρίσκει σε πια κλινική είναι η Χριστίνα και σχεδιάζει σχέδιο απόδρασης.

Προβολή επ 18: MEGA

Δικαίωση, επεισόδιο 19. Η Χριστίνα ψάχνει τρόπο ώστε να δράση μέσα από το νοσοκομείο. Η Ερμιόνη λέει στον Λευτέρη να επιστρέψουν στο νησί, αλλά αυτός δεν δέχεται καθώς θέλει να επιστρέψει εκεί μόνο ως νικητής. Ο Θησέας θαμπώνεται με τη Νατάσσα. Η Μυρτώ και ο Χρήστος βγαίνουν και περνούν υπέροχα. Έχει όμως τύψεις καθώς ξέρει πως η κολλητή της τον θέλει και νιώθει σαν να την κοροϊδεύει. Ο Χρηστός της λέει πως είναι καλύτερο να την μιλήσει ενώ αυτή δεν δέχεται. Η Χριστίνα παθαίνει ένα ακόμα έμφραγμα. Η Τζίνα έφτασε κοντά της την στιγμή που η Χριστίνα πέθαινε. Ο Νικηφόρος πάει στην κηδεία της μάνας του και βλέπει την μοναχοκόρη του να σπαράζει πάνω στον τάφο. Η Τζίνα ορκίζεται πως θα εκδικηθεί. Ή Τζίνα είναι μόνη και θα κάνει κάτι παράτολμο. Θα πάει να συναντήσει τον πατέρα της στη φυλακή για πρώτη φορά, γεμίζοντας με δάκρια στα μάτια.

Προβολή επ 19: MEGA

Δικαίωση, επεισόδιο 20. Ο Χρήστος εξακολουθεί να πιέζει την Μυρτώ στο να πουν την αλήθεια στην κολλητής της, αλλά αυτή για ακόμα μια φορά αρνείται. Ο Λευτέρης τα έχει με τη Νατάσσα, η Ερμιόνη το καταλαβαίνει και του λέει πως θα τον αφήσει. Η Λία βλέπει την όλη σκηνή και έτσι η μάνα της σώζεται από ένα βίαιο ξέσπασμα . Ο Χρήστος την παρακαλάει να μάθει τι έγινε, αλλά αυτή δεν του λέει. Η Τζίνα ονειρεύεται μια ήσυχη ζωή με τον πατέρα της όταν βγει από την φυλακή και σχεδιάζει το σπίτι που θα μείνουν μέχρι να βγουν στο εξωτερικό. Δεν υπολογίζει όμως την Βάλια που είναι συνεχώς μπροστά τους. Ο Θησέας διεκδικεί και αυτός τη Μυρτώ, πράγμα που εξοργίζει τον Χρήστο. Η Μαρίζα έμαθε ότι συμβαίνει ανάμεσα τους και έχει βαλθεί να τους χωρίσει.

Προβολή επ 20: MEGA

Δικαίωση, επεισόδιο 21. Ο Χρήστος δεν ξέρει πως η Μαρίζα έχει βάλει το χεράκι της και πλησιάζει την Μυρτώ για να μάθει γιατί τον αποφεύγει. Η Βάλια πλησιάζει την Μυρτώ. Η Βάλια μαθαίνει πως το παιδί αυτό είναι ο γιος του Λευτέρη. Ο Λευτέρης και η Ερμιόνη έχουν επέτειο και αυτός την βγάζει έξω, αλλά για να της ζητήσει κάτι. Η Μυρτώ ζητά από τον Χρήστο να χωρίσουν λόγω της Μαρίζας, για να μην την πληγώσουν. Η Τζίνα πηγαίνει στις φυλακές αλλά όταν ο Ανδρέου το πληροφορείται σχεδιάζει την αρπαγή της. Η Βάλια διατάζει να την πάνε σε αυτήν σώα, ενώ περιμένει αγωνιωδώς την συνάντηση μαζί της.