Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 26-27-28-29

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 26-27-28-29

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 26-27-28-29

Δικαίωση, επεισόδιο 26. Ο Λευτέρης παίρνει την απόφαση να βγει στα κανάλια και να υπερασπιστεί την κατασκευή του εμπορικού κέντρου. Δεν αρέσει αυτή η κίνηση στον Χρήστο και έτσι τσακώνονται. Η Βάλια θέλει να βρει τον δικηγόρο και να πάρει το χειρόγραφο χωρίς να ξέρει πως και η κόρη της ψάχνει να το βρει και να το έχει πρώτη στα χέρια της, ώστε να την καταστρέψει. Η Τζίνα δεν το βάζει κάτω. Ο Ανδρέου έπεισε την Νατάσσα να μείνει μαζί του στην έπαυλη. Αυτή δεν γνωρίζει πως θα ζήσει σε μια φυλακή από χρυσό κλουβί. Η Μυρτώ λέει στην Ανθή πως ο Χρήστος είναι ο γιος του Λευτέρη και η Βάλια κρυφακούει και παθαίνει σοκ. Η Ανθή της λέει να το κρατήσει μυστικό καθώς η Βάλια δεν θα χαρεί καθόλου. Η Βάλια συναντιέται με τον Θησέα και του ζητά να μείνει πολύ κοντά στην Μυρτώ. Ο Θησέας ρίχνει δίπλα στον Χρήστο τη Νατάσσα ώστε να έχει αυτός την Μυρτώ. Η Ανθή δεν αντέχει άλλο την Βάλια και φεύγει από το σπίτι.

 Δικαίωση, επεισόδιο 27. Η Ανθή πηγαίνει στο θέατρο για να χαιρετίσει τη Βάλια. Η Βάλια θυμώνει καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί πως κάποιος δικός της την άφησε. Ο Ανδρέου λέει στην Νατάσσα να μην βγει ποτέ ξανά από το σπίτι χωρίς πρώτα να τον ενημερώσει και να ζητήσει την άδεια του. Η Βάλια δίνοντας χρήματα σχεδιάζει να πάρει το χειρόγραφο αλλά φοβάται να πάει μόνη της σε αυτό το ραντεβού. Ο Χρήστος και η Μυρτώ χωρίσουν. Η Βάλια δεν κατορθώνει να πάρει το έγγραφο στα χέρια της. Ο Λευτέρης ετοιμάζεται να πάει στη εκπομπή αλλά εκεί είναι καλεσμένη και η Βάλια η οποία έχει σκοπό να τον κακολογήσει. Στη Νατάσσα λείπει η ελευθερία της. Η Ερμιόνη πληροφορείται πως ο γιος της είναι συμφοιτητής με την Μυρτώ και φοβάται.

Δικαίωση, επεισόδιο 28. Ο Θησέας λέει στη Μυρτώ να πάνε μαζί για δυο μέρες στη Σύρο, αυτή αρνείται, Ο Λευτέρης λέει στην Βάλια να μην ασχολείται μαζί του καθώς εάν συνεχίσει το παιχνίδι της μαζί του, σκοπεύει να αποκαλύψει πάρα πολλά. Η Τζίνα στήνει παγίδα στη Βάλια, έτσι βάζει στο καμαρίνι της κρυφή κάμερα. Ο Λευτέρης μαθαίνει πως ο γιος του είναι συμφοιτητής με την Μυρτώ και νευριάζει. Του λέει πως ένα δεν κρατηθεί μακριά της θα επέμβει με άσχημο τρόπο. Οι Μπράβοι του Ανδρέου παρακολουθούν τη Λία. Η Βάλια λέει στον Ανδρέου να βγάλουν από τη μέση τον Λευτέρη.

Επεισόδιο 29. Ο Λευτέρης λέει στον Ανδρέου να μείνει μακριά από την κόρη του και αυτός του λέει πως εάν δεν πληρώσει το χρέος του θα ακολουθούσουν πολύ χειρότερα. Ο Χρήστος βγαίνει για ραντεβού με την Κλαίρη η οποία του αρέσει. Η Ανθή λέει στη Βάλια πως μόνο όταν αυτή σταματήσει να καταστρέφει τα παιδιά της θα γυρίσει στο σπίτι. Η πρεμιέρα έφτασε για τη Βάλεια αλλά το έργο δεν λαμβάνει την αποδοχή του κοινού. Το κοινό δεν είναι ευχαριστημένο και η Τζίνα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Η Βάλια πέφτει στα χάπια για αντέξει την αποτυχία της και τις απειλές της κόρη της. Ο Λευτέρης ένα δεν κτίσει το εμπορικό θα καταστραφεί οικονομικά. Η σχέση του Χρήστου και της Κλαίρης προχωρά.