Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 30-31-32-33

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 30-31-32-33

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 30-31-32-33

Δικαίωση, επεισόδιο 30. Η Νατάσα παρόλο που ο Ανδρέου της έχει απαγορεύσει κάθε έξοδο από το σπίτι αυτή βγαίνει. Ο Ανδρέου το καταλαβαίνει και αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να την τιμωρήσει. Την βρίσκει μαζί με τον Λευτέρη και εξοργίζεται. Η Λία παρόλο που είναι κουρασμένη συνεχίζει τις προπονήσεις στο χώρο. Η Κλαίρη και ο Χρήστος έρχονται πάρα πολύ κοντά. Η Νατάσα λέει στον Ανδρέου πως όντος αυτή φταίει και πως τώρα θα κάνει αυτό που της έχει ζητήσει για να είναι μαζί. Η Μυρτώ λέει στον Θησέα πως ποτέ δεν έχει αγαπήσει κάποιον πέρα από τον παιδικό της φίλο ενώ η Βάλια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δικαίωση, επεισόδιο 31. Η Τζίνα βοηθά την Μυρτώ και για πρώτη φορά οι αδερφές έρχονται πολύ κοντά. Ο Λευτέρης τα κατάφερε με το εμπορικό αλλά η Βάλια τώρα του ανοίγει πόλεμο. Ο Χρήστος θάλλει να πλησιάσει την Μυρτώ αλλά αυτή βλέπει πως είναι ζευγάρι με την Κλαριά και του λέει να μην την ξαναενοχλήσει ποτέ. Η Τζίνα δημοσιεύει ένα απόσπασμα από το χειρόγραφο σε εφημερίδα και η Βάλια παθαίνει πανικό. Η Βάλια και η Μυρτώ επιστρέφουν στο νησί η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Δεν ξέρουν όμως πως ο Λευτέρης αγόρασε το απέναντι ακριβώς σπίτι και πως όλη η οικογένεια είναι εκεί. Η Μυρτώ παθαίνει κράμπα ενώ κολυμπά και κινδυνεύει να πνιγεί, την σώζει τελευταία στιγμή ο Ασίμ. Η Βάλια όταν μαθαίνει πως γείτονας της είναι ο Λευτέρης θυμώνει πολύ.

Δικαίωση, επεισόδιο 32. Η Ανθή αποφασίζει να γυρίσει πίσω στην Βάλια με έναν ορό. Να μήν πειράξει ποτέ πάλι την Τζίνα. Η Βάλια της λέει πως το μόνο που θάλλει, είναι να την συνάντηση και αν της πει ένα μεγάλο συγγνώμη. Ο Λευτέρης και η Ερμιόνη έπειτα από μια βόλτα βρίσκουν στο σπίτι τους τον Ανδρέου. Η Βάλια αποφάσισε να ανεβάσει νέα παράσταση. Η Ερμιόνη φοβάται για τα παιδιά της και λέει στον άνδρα της πως εάν πάθουν κάτι τα παιδιά, η ίδια θα τον σκοτώσει. Η Μυρτώ και ο Χρήστος συναντιούνται και πάλι.

Επεισόδιο 33. Η Μυρτώ και ο Χρήστος περνούν πολύ όμορφες στιγμές μαζί, στο νησί, και ορκίζονται πως θα είναι για πάντα μαζί. Στο νησί φτάνει και η Τζίνα που ζητά εκδίκηση. Η Βάλια ετοιμάζει την παράσταση χωρίς να γνωρίζει πως η Τζίνα την παρακολουθεί. Η Βάλια δεν θέλει την σχέση της Μυρτώς με τον Χρήστο αλλά η Ανθή της λέει πως είναι καιρός να τους αφήσει στην ησυχία τους. Η Ερμιόνη αποφάσισε να εγκαταλείψει τον άνδρα της, αλλά η Κλαίρη της αποκαλύπτει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα.