Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 34-35-36-37

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 34-35-36-37

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 34-35-36-37

Δικαίωση, επεισόδιο 34. Ο Λευτέρης μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Κλαίρης και έτσι προσπαθεί να χωρίσει τον Χρήστο από την Μυρτώ. Πιέζει τον γιο του να αναλάβει τις ευθύνες του και καλωσορίζει την Κλαίρη στην οικογένεια του. Ο Χρήστος ζητά από την Κλαίρη να μην κρατήσει το παιδί αλλά αυτή αρνείται. Αυτός σκέφτεται την Μυρτώ ενώ σκέφτεται και το παιδί του που πρέπει να μεγαλώσει με τον πατέρα του. Ο Χρήστος βγαίνει ραντεβού με την Μυρτώ και τυφλωμένος προχωρεί σε μια αποτρόπαια πράξη που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσης του. Η Μυρτώ πια δεν θέλει καμία επαφή μαζί του. Έτσι επιστρέφει στην Αθήνα χωρίς να το ξέρει κανείς.

Δικαίωση, επεισόδιο 35. Η Κλαίρη μπαίνει στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι γεμάτη χαρά αλλά αυτό δεν συμβαίνει και με τον Χρήστο. Η Μυρτώ στην Αθήνα σχεδιάζει να ανοίξει το δικηγορικό της γραφείο. Η Ερμιόνη όλο αυτό το διάστημα ανέχεται τον άντρα της για χάρη των παιδιών της ενώ η Τζίνα αλλάζει εμφάνιση εντελώς και συστήνεται σαν θαυμάστρια στη Βάλια και την παρακαλεί να ξαναγυρίσει στο σανίδι και να δείξει σε όλους πόσο σπουδαία ηθοποιός είναι. Γίνεται πρόταση στην Μυρτώ να συμμετάσχει στις εκλογές ενώ ο Χρήστος λέει στην μάνα του πως δεν θέλει την Κλαίρη και πως μένει μαζί της για χάρη του παιδιού. Αυτή θέλει να τον τυλίξει και του λέει πως πρέπει να παντρευτούν πριν γεννήσει.

Επεισόδιο 36. Η Λία δεν συμπαθεί καθόλου την Κλαίρη αλλά ο Λευτέρης την συμπαθεί καθώς και αυτή είναι μπλεγμένη στα μυστικά σχέδια του. Η Βάλια και η Μυρτώ τσακώνονται καθώς αυτή ήθελε να επέμβει στην διακόσμηση του γραφείου της κόρη της. Ο Χρήστος πείθεται να μείνει με την Κλαίρη για χάρη του παιδιού και να παντρευτούν με πολιτικό γάμο πριν αυτή γεννήσει.

Επεισόδιο 37. Η Λία λέει στον Χρήστο πως η Κλαίρη τον παίζει στα δάχτυλα της και αυτός θυμώνει μην επιτρέποντας την να σχολιάζει τη μέλλουσα γυναίκα του. Ο Ασίμ λέει στην Μυρτώ πως μόνο με τον Χρήστο αυτή θα είναι ευτυχισμένη ενώ αυτός χάνει την δουλειά του και η Μυρτώ μέσω της μάνα της ζητά δουλειά για αυτόν ώστε να μπορέσει να σπουδάσει στην Αθήνα. Η Βάλια υποψιάζεται πως η Έλλη είναι η κόρη της αλλά τελικά παίρνει το ρίσκο να την κρατήσει στη ζωή της.