Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 38-39-40-41-42

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 38-39-40-41-42

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 38-39-40-41-42

Δικαίωση, επεισόδιο 38. Η Μυρτώ τελικά δέχεται να είναι και αυτή στο κόμμα του Θησέα. Ο Χρήστος ζητά από τον Ασίμ να γίνει ο κουμπάρος και η Κλαίρη κάτι τέτοιο δεν το θέλει, αλλά το δέχεται. Ο Ασίμ δεν θέλει να γίνει αυτός ο γάμος, αλλά ο Χρήστος δεν αλλάζει γνώμη. Η Νατάσσα θέλει να αφήσει μια για πάντα τον Ανδρέου, αλλά αυτός της λέει πως γνωρίζει τα πάνα και πως την κρατάει. Η ημέρα του γάμου έφτασε και ο Θησέας θέλει να κάνει γνωστό στη Μυρτώ πως ο παλιός της φίλος παντρεύεται. Η Βάλια καλεί την Έλλη στο Θέατρο. Προσπαθεί να της πάρει κουβέντες για το παρελθόν της ενώ ο Πρίγκιπας αναζητά το παρελθόν της κοπέλας. Η Έλλη όμως είναι τόσο πιστική…

Δικαίωση, επεισόδιο 39.Η Νατάσσα είναι σε άσχημη κατάσταση λόγω του Ανδρέου. Η Βάλια ζητά από τον Ανδρέου να προσλάβει τον Ασίμ για κηπουρό. Ο Λευτέρης ζητά κρυφά από όλους τη βοήθεια της Κλαίρης. Η Ανθή γνωρίζει την Έλλη και φοβάται πως ήρθε με σκοπό να της πάρει τη θέση. Η Ανθή δεν πείθεται με αυτή τη νέα θαυμάστρια. Η Βάλια εκπαιδεύει την Έλλη και της φέρεται σκληρά, αλλά αυτή δεν το βάζει κάτω.

Δικαίωση, επεισόδιο 40. Η Κλαίρη βοηθά τον Λευτέρη και μια περίεργη σχέση ξεκινά. Ο Θησέας θέλει να ξαναμπεί στη ζωή της Μυρτώς. Η Κλαίρη επικοινωνεί με μεσίτη ώστε να του αγοράσει γραφείο, αλλά αυτός το μαθαίνει και θυμώνει πολύ. Ο Πρίγκιπας λέει στη Βάλια πως τα στοιχεία της κοπέλας είναι αληθινά, έτσι αυτή ηρεμεί. Η Ανθή δεν εμπιστεύεται την Έλλη και της λέει να παραιτηθεί όσο είναι καιρός. Ο Πρίγκιπας δέχεται για κηπουρό τον Ασίμ, ο οποίος τον εντυπωσιάζει θετικά με την ειλικρίνεια του.

Επεισόδιο 41. Η Έλλη προτείνει νέες, μοντέρνες ιδέες για τη νέα εμφάνιση της Βάλιας στο θέατρο και η Ανθή λέει πως είναι παρακινδυνευμένες. Η Βάλια της λέει πως θα χρησιμοποιήσουν τις ιδέες της και μετά θα την απολύσει. Η Μυρτώ είναι έξω φρενών που η μάνα της έστειλε πελάτη και η Ανθή της λέει πως εάν συμπεριφέρεται έτσι, δεν θα κάνει καριέρα. Η Λία μαθαίνει τη μυστική συνεργασία Λευτέρη και Κλαίρης. Η Νατάσσα εντυπωσιάζεται με τον Ασίμ.

Επεισόδιο 42. Η Λία μπροστά στην Ερμιόνη αποκαλύπτει το ρόλο της Κλαίρης. Ο Θησέας θέλει να έρθει κοντά στη Μυρτώ, αλλά αυτή θέλει τον Χρήστο. Ο ρόλος της Κλαίρης σιγά – σιγά αποκαλύπτεται. Η Βάλια πιέζει πολύ την Έλλη. Ο Χρήστος και η Μυρτώ συναντούνται.