Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 48-49-50-51

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 48-49-50-51

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 48-49-50-51

Δικαίωση, επεισόδιο 48. Η έρευνα στο καράβι του Ανδρέου γίνεται αλλά κανείς δεν βρίσκει το παραμικρό καθώς το εμπόρευμα είναι κρυμμένο κάπου που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Ο Χριστείδης δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και έτσι ο Ανδρέου χαίρεται, φροντίζοντας ταυτόχρονα να κρύψουν τα πάντα οι δημοσιογράφοι. Η Έλλη ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της Βάλιας και οι δυο γυναίκες έρχονται κοντά για πρώτη φορά. Η Κλαίρη προσπαθεί να πείσει τον Χρήστο να πολιτευτεί. Η Λία είναι κλειδωμένη στο δωμάτιο της και η Ερμιόνη ανησυχεί. Η Κλαίρη και το μωρό επιστρέφουν στο σπίτι, έτσι αυτή βρίσκει την ευκαιρία να πείσει τον Χρήστο να πολιτευτεί.

Δικαίωση, επεισόδιο 49. Η Ανθή αμφιβάλει και πάλι για την ταυτότητα τη Έλλης. Ο Ανδρέου εμφανίζεται σε κοινωνική εκδήλωση με τη Νατάσσα, αλλά αυτή πίνει και τον ρεζιλεύει. Μετά από αυτό πλησιάζει τον Ασιμ, αλλά αυτός την διώχνει για ακόμα μια φορά. Η Βάλια μαθαίνει πως η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία Κοτζιά έτσι ζητά από την Έλλη να την ακυρώσει. Η Ερμιόνη προβληματίζεται με τις παραξενιές της Κλαιρης ενώ η Λία τσακώνεται για ακόμα μια φορά μαζί της. Το κλίμα στη πλατεία Κοτζιά παρασύρει την Έλλη που θυμάται τον πατέρα της και χάνει το έλεγχο της. Η Ανθή όμως την παρακολουθεί.

Επεισόδιο 50. Η Μυρτώ τσακώνεται με τον Θησέα γιατί αυτός δεν της είπε πως και ο Χρήστος θα είναι στην παράταξη. Η Έλλη λέει ψέματα πως έπαθε κρίση πανικού, η Ανθή όμως δεν πείθεται. Ο Λευτέρης και η Κλαιρη συμμαχούν αλλά αυτός καταλαβαίνει πως η Κλαιρη δεν είναι του χεριού του. Η Νεφέλη μαθαίνει πως η Βαλια και η Έλλη συνεργάζονται και της λέει πως δεν θα της ξανακάνει μάθημα. Η Βάλια λέει ένα μεγάλο μπράβο στην Έλλη. Η Ανθή λέει στην Έλλη πως η Νεφέλη και η Βάλια είναι εχθροί από πολύ παλιά.

Επεισόδιο 51. Ο Χρήστος πηγαίνει στο γραφείο της Μυρτώς και της λέει πως αυτός θα παραιτηθεί από την παράταξη για να συμμετάσχει αυτή. Αυτή αντιδρά αλλά στο τέλος αποφασίζουν να συνεργαστούν. Η Νατάσσα κυκλοφορεί μεθυσμένη και ο Ασιμ προσπαθεί να την συνεφέρει. Η Βαλια κάνει τεστ DNA στην Έλλη χωρίς αυτή να ξέρει τίποτα, ώστε να μάθει ένα είναι η κόρη της. Η Έλλη οργανώνει τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Μυρτώς και οι δυο αδερφές έρχονται κοντά. Η Βάλια στήνει παγίδα στην Έλλη.