Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 60-61-62-63-64

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 60-61-62-63-64

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 60-61-62-63-64

Δικαίωση, επεισόδιο 60. Η Λία κάνει προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση της με τον Γιώργο αλλά η παλιά της πληγή είναι ακόμα ανοιχτή και δεν την αφήνει. Η Μυρτώ ρισκάρει την καριέρα της για να σώσει τη Ρέα και όλοι αγωνιούν για το αποτέλεσμα. Ο Πρίγκιπας είναι έξαλλος με το αποτέλεσμα της δίκης ενώ αργότερα καλεί την Βάλια για να μιλήσουν. Ο Χρήστος λέει στην Κλαίρη να πάνε σε δικό τους σπίτι, αλλά αυτή αρνείται. Η Βάλια φοβάται μήπως η κόρη της μάθει για την δολοφονία του πατέρα της και ο Πρίγκιπας της λέει πως εδώ δεν θα την στηρίξει άλλο. Η Ανθή θαυμάζει το υποκριτικό ταλέντο της Έλλης.

Δικαίωση, επεισόδιο 61. Ο Λευτέρης ζητά από την οικογένεια του να τον συνοδευόσουν στα εγκαίνια του εμπορικού, αλλά ο γιος του δεν δέχεται. Η Νατάσσα και ο Ασιμ περνούν μαζί το βράδυ. Ο Ασίμ τότε της υπόσχεται πως θα την σώσει από τον Πρίγκιπα και θα την πάρει μακριά από την Έπαυλη. Ο Χρήστος χαίρετε με την νίκη της Μυρτώς και η γυναίκα του θυμώνει.

Δικαίωση, επεισόδιο 62. Η Βάλια ζητά από την κόρη της να καλέσουν τον Χριστίδη τον αστυνομικό στο σπίτι να φάνε μαζί και να γνωριστούν. Η Μυρτώ και ο Χρήστος τσακώνονται στο εμπορικό και τότε εμφανίζεται εκεί η Κλαίρη. Ο Χρήστος τσακώνεται με την Κλαίρη η οποία εμφανίστηκε χωρίς να την έχουν καλέσει. Η Ανθή είναι γοητευμένη με τον Χριστίδη.

Επεισόδιο 63. Η Βάλια εκνευρίζεται όταν η Ανθή με τον Χριστίδη μιλούν για τα κοινά ενδιαφέροντα τους. Η Έλλη γνώρισε ένα αγόρι που θα της δώσει άλλο νόημα στη ζωή. Η Νατάσσα λέει στον Ασιμ να το σκάσουν αλλά αυτός δεν την πιστεύει. Η Έλλη έρχεται αντιμέτωπη με ένα δυσάρεστο γεγονός.