Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 100-101-102-103

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 100-101-102-103

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 100-101-102-103

Δικαίωση, Επεισόδιο 100. Ο Ασιμ ζητά από τη Νατάσσα να τον παντρευτεί, δεν γνωρίζει όμως πως τον παρακολουθούν. Ο Παύλος ενημερώνει τον Παύλο ότι η Ανθή του είχε ζητήσει να δημοσιεύσει το χειρόγραφο. Ο Θησέας βάζει λόγια στη Λία για τον πατέρα της και αυτή επηρεασμένη ετοιμάζεται να τσακωθεί μαζί του. Η Έλλη επιστρέφει στην Αθήνα με ένα σχέδιο. Θα ρίξει κοντά στην Βάλια έναν όμορφο άντρα. Όταν τον αγαπήσει, θα της τον πάρει μακριά πληγώνοντας την τόσο πολύ. Η Νατάσσα και ο Ασιμ ετοιμάζουν τη φυγή τους, αλλά ο Ανδρέου τους προλαβαίνει. Η Έλλη επιστρέφει στο θέατρο και ζητά από την Βάλια να την συγχωρέσει για την στάση της, ενώ της ζητά να την δεχτεί πάλι όχι μόνο σαν συνεργάτη της, αλλά και ως φίλη της. Στο αεροδρόμιο όπου βρίσκεται το ζευγάρι φτάνει ο Ανδρέου και τους λέει πως έχει αυτός το όπλο με τα δαχτυλικά αποτυπώματα της Νατάσσας. Η Ερμιόνη λέει στον γιο της πως θα σταθεί δίπλα του, καθώς βλέπει πως μαζί με την Κλαίρη δεν είναι ευτυχισμένος.

Δικαίωση, Επεισόδιο 101. Η Μυρτώ αρχίζει να υποψιάζεται πως ίσως να μην σκότωσε την Ανθή ο Χριστίδης. Η Έλλη ζητά από την Βάλια να πάνε σε μπαρ, εκεί έχει φτάσει και όμορφος Δημήτρης που η Έλλη προορίζει για την εκδίκηση της. Η Λία λέει ψέματα στον πατέρα της πως αυτή και ο Θησέας αρρεβωνιάστηκαν. Ο Πρίγκιπας σημαδεύει τον Ασιμ με το όπλο και ζητά από τη Νατάσσα να αποφασίσει ποιός από τους δυο να σκοτώσει, ενώ ο άλλος θα αφεθεί ελεύθερος. Αυτή ζητά να αφεθεί ελεύθερη, χωρίς να έχει τον Ασιμ στο πλευρό της. Ο Ασιμ που πλέον είναι κάτω από τις εντολές του Πρίγκιπα μπαίνει στο σπίτι του Χριστίδη για να βρει το χειρόγραφο. Ο Δημήτρης πλησιάζει τη Βάλια, αλλά αυτή δεν φαίνεται να εντυπωσιάζεται.

Επεισόδιο 102. Η Έλλη μαθαίνει στον Δημήτρη πως να τυλίξει τη Βάλια, έτσι κάνει ένα δώρο στη Βάλια και αυτή αρχίζει να ενδίδει. Ζητά όμως από την Έλλη να μάθει γιατί πρέπει να γίνει όλο αυτό, αλλά αυτή δεν του λέει τίποτα. Η Βαλια είναι ευάλωτη από την ομορφιά του Δημήτρη, αλλά αυτή δεν ενδίδει αμέσως.

Επεισόδιο 103. Ο Δημήτρης και η Βάλια βγαίνουν ραντεβού. Ο Πρίγκιπας μαθαίνει στον Ασιμ πώς να γίνει επαγγελματίας δολοφόνος. Για αυτό προορίζεται πλέον ο Ασίμ. Η Ελένη λέει στον πατέρα της πως ο Μάριος είναι άνθρωπος του Πρίγκιπα. Ο Λευτέρης χαίρεται που πήρε αυτός τη δουλειά, αλλά η Κλαίρη δεν χαίρεται καθόλου. Η Βάλια εντυπωσιάζεται με τον Δημήτρη και αρχίζει να ενδίδει.