Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 108-109-110-111

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 108-109-110-111

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 108-109-110-111

Δικαίωση επεισόδιο 108. Ο Πρίγκιπας ενημερώνει τον Μάριο σχετικά με το σχέδιο που διαθέτει έτσι ώστε να αναπροσανατολίσει τον Χριστίδη. Ο Λευτέρης ζητά από τον γιο του να καταγγείλει την Κλαίρη η οποία πήρε το παιδί και έφυγε. Ο συνάδελφος της Βαλιας παθαίνει ατύχημα και η παράσταση ακυρώνεται. Η Ελένη επισκέπτεται τον Πρίγκιπα για την ψυχοθεραπεία, αλλά η ατμόσφαιρα είναι πολύ περίεργη. Η Βάλια, ο Μάξιμος και η Έλλη βγαίνουν μαζί για ποτό. Η Έλλη βοηθά τον Δημήτρη να πάρει αυτός τη θέση του συμπρωταγωνιστή της Βαλιας.

Επεισόδιο 109. Η πρόβα με τον Δημήτρη γίνεται και αυτός λέει κάποιες ατάκες και η Βαλια καταλαβαίνει πως είναι κόλπο της Έλλης, έτσι τον διώχνει. ο Ασιμ πυροβολεί τον Μάριο στο λαιμό και μετά διαφεύγει. Η Ελένη μπαίνει στο χώρο και πριν ξεψυχήσει ο Μάριος, της λέει πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ο Πρίγκιπας. Ο Σάκης δεν πείθεται με τις εξηγήσεις που του έδωσε ο Ασιμ σχετικά με τον φόνο του Μάριου. Η Βαλια εξαγριώνεται και κατηγορεί την Έλλη πως επειδή κοιμάται με τον Δημήτρη ήθελε να του βρει δουλειά στο θέατρο. Η Έλλη η οποία φαίνεται προσβεβλημένη της ανακοινώνει την αποχώρηση της, αλλά η Βαλια της ζητά συγγνώμη. Η Ερμιόνη λιποθύμα και ο Λευτέρης την τρέχει στο νοσοκομείο.

Επεισόδιο 110. Η Μυρτω λέει στον Θησέα πως θα πει όλη την αλήθεια στη Λία. Η Βαλια είναι απογοητευμένη με τον Δημήτρη. Ο Χρήστος καταγγέλλει την γυναίκα του στην αστυνομία για αρπαγή ανηλίκου. Η Ελένη καταλαβαίνει πως οι γκαζόζες έφταιγαν που ο πατέρας της το έχει ρίξει και πάλι στο ποτό.

Επεισόδιο 111. Η Έλλη βοηθά τη Μυρτώ να αποφύγει τη Βάλια και τα δυο αδέρφια έρχονται κοντά. Η δίκη πλησιάζει και όλοι αγωνιούν για την έκβαση της δίκης. Ο Χριστίδης όμως θα αποκαλύψει τα πάντα. Η Λία παίρνει αναβολικά και ο Γιώργος της ζητά να τα κόψει, ενώ αυτή του φέρεται πολύ άσχημα. Η Ερμιόνη μαθαίνει πως πάσχει από ένα σύνδρομο και παθαίνει σοκ ενώ ο Λευτέρης κατηγορεί τον εαυτό του.