Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 116-117-118-119

Δικαίωση - Δείτε τα επεισόδια 116-117-118-119

Δικαίωση – Δείτε τα επεισόδια 116-117-118-119

Δικαίωση, επεισόδιο 116. Η Ελένη φοβάται να μπλεχτεί ακόμα πιο πολύ με τον Πρίγκιπα, αλλά ο Ασιμ της λέει πως μόνο έτσι θα τον βάλουν φυλακή. Ο Θησέας πολιορκεί την Κλαίρη αλλά αυτή σκέφτεται μόνο πώς να εκδικηθεί τον Χρήστο και τη Μυρτώ. Ο διοικητής ενημερώνει την Ελένη πως μετατίθεται στη Θεσσαλονίκη και αυτή αμέσως καταλαβαίνει πως πίσω από αυτό κρύβετε ο πατέρας της. Η Μυρτώ κοιτάζει ένα σπίτι και τότε εμφανίζετε μπροστά της η Κλαίρη και της λέει πως ποτέ δεν θα μείνει μαζί με τον Χρήστο. Ο Λευτέρης προσποιείτε τον καλό πατέρα και του λέει πως θα στηρίξει τη σχέση του με τη Μυρτώ. Η Κλαίρη απειλεί πως θα αυτοκτονήσει εάν ο Χρήστος δεν χωρίσει την Μυρτώ. Η Ελένη πέφτει στην αγκαλιά του Πρίγκιπα.

Δικαίωση, επεισόδιο 117. Η Έλλη πετυχαίνει ένα ακόμα σχέδιο της. Ο Λευτέρης και η Ερμιόνη πηγαίνουν να δουν σε παράσταση τη Λία, αλλά αυτή είναι σε άσχημη κατάσταση και έχει πάρει μεγάλη δόση αναβολικών. Η Λια ρεζιλεύει τον Θησέα σε όλη την αίθουσα και μετά πέφτει κάτω λιπόθυμη. Η Βάλια και ο Δημήτρης τσακώνονται εξαιτίας του Δημήτρη.

Επεισόδιο 118. Η Έλλη βλέπει πως η Μυρτώ κλαίει, ενώ η αυτή πιο μετά συμβουλεύει την Έλλη να μην προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των δημοσιογράφων σχετικά με το δημοσίευμα. Ο Θησέας ζητά από την Κλαίρη να είναι μαζί. Η Ερμιόνη λέει στον Χρήστο πως η Λία είδε την Κλαίρη στο σπίτι του Θησέα και αυτό ήταν που την έκανε ράκος. Η Ερμιόνη λέει στην Κλαίρη να μην χωρίσει τον Χρηστώ εξαιτίας της Κλαίρης. Η Ελένη εμφανίζετε στο σπίτι του πρίγκιπα και του λέει πως θέλει να ζήσουν μαζί.

Επεισόδιο 119. Ο Θησέας διώχνει από αντιδήμαρχο τον Χρήστο και βάζει στη θέση του τη Μυρτώ. Η Λία γυρνά σπίτι και η Κλαίρη απαιτεί να της ζητήσει συγγνώμη. Η Ερμιόνη επεμβαίνει αμέσως και δείχνει για πρώτη φορά ένα άλλο πρόσωπο. Η Λία πέφτει όλο και πιο πολύ στην κατάθλιψη. Η Βάλια λέει στην Έλλη πως έχει αγαπήσει τον Δημήτρη. Η ελλη λέει στη Βαλια πως το δαχτυλίδι προορίζεται για αυτήν και έτσι αυτός αναγκάζετε να της κάνει πρόταση γάμου. Η Βαλια φυσικά και δέχεται.